Op zoek naar zeilboot pampus te koop?

zeilboot pampus te koop
pampus zeilboot - Contact en route.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip van de Bruine Vloot dat speciaal is ingericht voor dagtochten met maximaal 35 personen en is ideaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest. We verzorgen uw bedrijfsuitje of een geslaagde relatiedag.
Korevaer klipper: zeilen IJsselmeer op een tweemast klipper.
Standaard vertrekken we met de zeilboot vanuit Monnickendam, maar het is ook mogelijk om vanuit een andere haven uit te varen. Tijdens de boottocht doen we verschillende havens aan zoals Volendam, Hoorn, Marken, Enkhuizen of Pampus. 0650 979101 RESERVEREN. Perfect voor een zakelijke zeiltocht op het IJsselmeer.
macbook
Jachtwerf Pampus.
Wij hebben prachtige boten te koop! Kijk voor hier voor meer leuke acties. Bijna alles voor uw boot vindt u bij Jachtwerf Pampus. Stalling in het water. Buitenstalling op de wal. Reparaties en onderhoud. Wij zijn onder andere dealer van Star Brite, Lankhorst Taselaar, Epifanes, Ondeck, Wurth, Technautic, ARC Marine. Persoonlijk advies en uitgebreide ervaring! Al ruim 50 jaar een begrip. Mogelijkheid tot langdurig betaald parkeren. 7 dagen in de week zijn wij gewoon open. Welkom bij Watersport Winkel Jachtwerf Pampus. Wij hebben bijna" alles voor uw motor of zeilboot.
vakantiehuis
Pampus Fuut, bouwjaar 1935 Skipper.nl.
Het hout van de Pampus is in prima conditie om een behandeling met epoxy te ondergaan. Op de foto te zien is dat de kiel vorige week al geschuurd is. Een behandeling met epoxy kan de levensduur van deze fraaie boot weer vele jaren verlengen en het zeilen veraangenamen doordat lekkage door uitdrogend hout niet meer voorkomt. De boot staat op een trailer met vier wielen voor makkelijk transport op het haventerrein of loods. Reageren op Botentekoop.nl. ALMERE, Ploeganker 35. Van Diemenkade 22 1013CR, Amsterdam. Boten te koop.
SEO
Botenbank De Regenboog De Klasseorganisatie van de Regenboog de zeilboot.
Facebook Google Instagram Flickr YouTube. Botenbank regenboogclub 2019-02-12T1619220100.: Op deze pagina kunt u de te koop staande Regenbogen en materieel vinden en onderaan kunt u het materieel e.d. vinden dat te koop wordt aangeboden. REGENBOGEN TE KOOP.: Regenboog Nieuwe regenboog in aanbouw.
explorer
Vuurtoreneiland.
De eilandervaring begint bij het Lloyd Hotel vanaf waar wij je met het historische IJveer XIII over het IJ naar Vuurtoreneiland varen. De boottocht heen en terug, inclusief diner duurt ongeveer 5 uur. Ter plekke is er ruim gelegenheid om het eiland, de natuur en het fort te beleven.
lampen
Pampus open zeilboot Wikipedia.
Van de vaak veronderstelde ondertuiging, is hierdoor absoluut geen sprake meer. In 1992 kreeg het Bestuur van de Ledenvergadering van de Pampusclub opdracht te komen met een voorstel van een nieuw zeilplan voor de Pampus, dit moest echter wel tegen zo gering mogelijk kosten met behoud van het staande want en een ongewijzigde mast.
dozen
Te koop prachtige teakhouten Pampus 188 Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Te koop prachtige teakhouten Pampus 188 is helaas verwijderd. Prachtige teakhouten Pampus 188 met teak dek, in wedstrijdconditie en met nieuwe bb-motor en stallingstrailer. Gebouwd in 1945 door de werf Kemper in Schiedam. In 2005 geheel gerestaureerd door de werf De Vrijheid in Loosdrecht, o.a. kielbalk, kantstukken, mastspoor, gedeeltes vd spanten, doodhout meranti, vlonders, mastkoker, en modern beslag alles vanuit de kuip. In 2008 door de werf Boelsma in Sneek is de buitenkant vd romp in de epoxy gezet met nieuwe freeslatten tussen de gangen. In 2010 nieuwe. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Gezocht Dufour T7. Gezocht zeilboot Dufour T7.
makelaars breda koopwoningen
Pampus te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Goed onderhouden teakhouten Pampus no 34 met geldige meetbrief, waltrailer, dektent, buitenb.motor Bouwer de Vries Lentsch. Particulier 6 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. Tel: 310515540533 062 E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: 600 Grams PVC dekkleed/dekzeil 4. 600 Grams PVC dekkleed/dekzeil 4. Te Koop FlyTour open zeilboot met buiten.
houten zonnebril
7 Open Zeilboten te koop op BotenBank.nl.
Heeft u een Open Zeilboten te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Laser Vago, Valk houten Bruynzeel-valk, Flash/ Splash Jeugd Wedstrijd zeilboot, Delphia 16, Damarin 13, BM 16m2 BM 16m2, Valk Valk.
bonbons

Contacteer ons