Zoeken naar zeilboot pampus te koop

zeilboot pampus te koop
Pampus Jachtwerf de Jong.
DE BELANGSTELLING VOOR HET PAMPUSJACHT IS GROOT EN NEEMT NOG STEEDS TOE. In 1933 werd een prijsvraag uitgeschreven voor een Ontwerp van een open zeiljacht met 16m doek. Uit een achttiental ingediende ontwerpen werd de Pampus het bekroonde ontwerp; een nieuwe wedstrijdklasse was een feit. De laatste tien jaar werden vijfendertig nieuwe boten te water gelaten.
zeilboot verhuur zeeland
Vind pampus in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
De conditie is goed. pampus boot zeilboot. Boot alleen bouwnummer aanwezig geen zeil met zeil nummer opknapper ik weet dat er al 500 aan lood onder de boot zit incl trailer moet snel weg. Wedstrijd pampus trintel met verlopen meetbrief. Compleet met zeilen bouwjaar 1943 met achterstallig onderhoud verkoop en bezichtiging op afspraak via schraa watersport te woudsend www.schraawatersport.nl. Pampus kruiser te koop.
AdWords account
Vind pampus in Open zeilboten op Marktplaats.nl.
Da Vinci Yachts BV. Pampus 321 zeilboot. De pampus 321 is compleet met geldige meetbrief, mahonihouten romp, teakdek en trailer. Laatste wedstrijdjaar 2013. De conditie van deze boot is goed geen epoxy en bijzonder geschikt voor instappers in wedstrijden. De pampus is ook perfect als recreatie boot of fantastisch te zelen.
holland casino uitschrijven
Pampus zeilboot te koop uit 1945 Boten.nl Hout.
Iedereen die een object via de website van boten.nl te koop aan wil bieden, kan adverteerder worden door het on-line registratieformulier op de website in te vullen en de Algemene Voorwaarden te aanvaarden. Via het registratieformulier verkrijgt boten.nl de gegevens die nodig zijn om adverteerders de gelegenheid te geven objecten te koop aan te bieden via de website boten.nl.
douchecabine
Pampus te koop 4 boten op Botentekoop.nl.
Pampus te koop 4 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 4 boten te koop aangeboden van het merk Pampus. Heeft u een Pampus te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Pampus 1 boten te koop YachtFocus.com.
langst te koop bovenaan. merk a tot z. merk z tot a. 20 per pagina. 40 per pagina. 80 per pagina. Perfect onderhouden Pampus; op vlam gebouwd en in Epoxy incl. Pega Comfort trailer, meetbrief en recente wedstrijdzeilen Motorisatie: zonder motor. Aanbieder: Da Vinci Yachts. Prijs verlaagd prijs op aanvraag. 20 per pagina. 40 per pagina. 80 per pagina. De Vries Lentsch. Jan Van Gent. zie alle merken. Alle motorboten 8472. Speed en sportboten 995. Klassiek/traditioneel motorjacht 430. RIB en opblaasboot 324. Ex-professionele motorboot 300. Varend woonschip 256. Open motorboot en roeiboot 227. Superjacht motor 114. Multihull motorboot 8. Alle zeilboten 4334. Plat en rondbodem, ex-beroeps zeilend 407. Klassiek scherp jacht 234. Open zeilboot 100.
Vind pampus zeilboot in Open zeilboten op Marktplaats.nl.
Da Vinci Yachts BV. Pampus 321 zeilboot. De pampus 321 is compleet met geldige meetbrief, mahonihouten romp, teakdek en trailer. Laatste wedstrijdjaar 2013. De conditie van deze boot is goed geen epoxy en bijzonder geschikt voor instappers in wedstrijden. De pampus is ook perfect als recreatie boot of fantastisch te zelen.
Pampus 334 boot te koop, Open zeilboot, Hout, 1968, prijs op aanvraag.
open zeilboot 100. multihull zeilboot 68. superjacht zeil 38. motoren te koop. trailers te koop. prijs op aanvraag Prijs verlaagd. Lengte 6.66 m. Da Vinci Yachts. 7 jaar actief op YachtFocus. Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 22 boten van Da Vinci Yachts e-mail de verkoper. It Swee 8. 8621 EB Heeg. meer informatie over de makelaar. 0515-230003'return' false" klik hier voor telefoonnummer. e-mail de verkoper. bekijk deze boot op de website van Da Vinci Yachts. Basisgegevens van de Pampus 334.
13 Open Zeilboten te koop op BotenBank.nl.
13 Open Zeilboten te koop op BotenBank.nl. Op BotenBank.nl worden 13 boten te koop aangeboden van het merk Open Zeilboten. Heeft u een Open Zeilboten te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Contacteer ons