Meer resultaten voor soorten zeilboten wikipedia

soorten zeilboten wikipedia
soorten zeilboten - Bekijk ook eens de andere zeilboten die wij te koop aanbieden!
Restaurateur en klassieke boten specialist Rexwinkel te Zwijndrecht heeft de boot in 2003 voorzien van een nieuw teakdek, kuiprand, voetrail en roer. Tevens is er in 2002 een Yanmar 10pk inboard diesel geplaatst en is de elektronica vervangen.De salon is knus en praktisch met twee banken tegenover elkaar en biedt opvallend veel ruimte.
soorten zeilboten
Zeilteken Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Jump to search. Boven: 420, Piraat, Tempest. Onder: Star, J24, Kielzugvogel. Om een zeilboot herkenbaar te maken tijdens een wedstrijd voeren de meeste zeilboten een zeilnummer en een zeilteken in het zeil.
glaszetter amsterdam
Boot vaartuig Wikipedia.
Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 okt 2018 om 0834. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
datingsite
Zeilen varen Wikipedia.
Ook op schaal wordt er druk gezeild met modellen die zijn voorzien van radiografische besturing. En net zoals met de grote zeilboten is er ook weer de onderverdeling in recreatief zeilen en zeilen als wedstrijdsport. Een zeilwedstrijd wordt meestal een regatta genoemd.
pruik krullen
Zwaard zeilboot Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Jump to search. Onderdelen van een zijzwaard: A: kopstuk, B: bovenschacht, C: tongstukken, D: onderschacht, E: spanningsijzer, F: ijzeren halve maan, G: ijzeren zandloper. Een zwaard is een onderdeel van een zeilboot die geen kiel gebruikt tegen de drift het zijwaarts verplaatsen van de boot. Moderne zeilschepen hebben vaak een vast middenzwaard, vaak ook nog aan de onderkant voorzien van extra gewicht als tegengewicht voor extreem hoge masten en zeilvoering. Dit heet een kiel. Een ophaalbare kiel wordt een zwaard genoemd. Er zijn drie soorten beweegbare zwaarden: een midzwaard, steekzwaard en zijzwaarden.
grote knuffelbeer
Lijst van scheepstypen Wikipedia.
Opsomming van soorten bedrijfsvaartuigen in de Nederlandse binnenvaart. Opsomming van scheeps typen in de Nederlandse binnenvaart. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 11 apr 2017 om 1221. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
wc tegels
Zeilschip Wikipedia.
De aan boord aanwezige hijstoestellen voor het laden en lossen van lading behoren, evenals de sloepen, ook tot de tuigage. Er zijn veel verschillende soorten tuigage. Zeilboten met twee of meer masten worden geklasseerd in meerdere typen, afhankelijk van de hoogte en plaatsing van de masten.
adviesrapport
Zeil schip Wikipedia.
Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 29 aug 2017 om 1600. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
Laser zeilboot Wikipedia.
Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 mrt 2017 om 2004. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
Lijst met wedstrijdklassen EurosWiki.
Grote catamarans en trimarans. grootste spi/gennaker zeilopp adw lengte waar vooral? klassesite soort regel. Help link naar Wikipedia. Artikel zoeken of maken. Lijst van redirects. Verwijzingen naar deze pagina. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 apr 2009 om 1157.

Contacteer ons