Meer resultaten voor type zeilboot

type zeilboot
zeilboot - Egberdina zeilen 2.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest.
Deze acculaders/ druppelladers zijn geschikt voor de accu van een zeilboot van 12 volt. Acculaders.nl.
Mobiele lader type 2. Home Acculader Zoeken op toepassing Zeilboot: 1 accu. Acculader voor zeilboot met 1 accu. Een goed functionerende accu houdt uw zeilboot op koers. Om de accu blijvend goed zijn werk te kunnen laten doen, vraagt de keuze voor de juiste acculader of druppellader even scherp de aandacht.
hepafilter
Zeilboot Huren Friesland bij Het Toppunt Sneek.
Zeilboot huren bij Het Toppunt in Sneek, Friesland. Een zeilboot huren in Friesland doe je gemakkelijk en betaalbaar bij Het Toppunt in Sneek! Diverse goed onderhouden zeilboten, met een geschikte zeilboot voor elk type zeiler. Boek de zeilboot direct online, of neem contact met ons op.
online lening aanvragen
Zeilbootverhuur.
Informatie mogelijkheden bedrijfsuitjes. Wilt u in het weekend of doordeweeks heerlijk genieten op de Kagerplassen, met de wind en zon in de zeilen? Dan kunt u bij onze zeilbootverhuur terecht voor het huren van een open zeilboot type Valk of een van onze andere boten.
cursus linkbuilding
Eigen zeilboot verhuren? Happy Sailing.
Schrijf je boot in en ontvang een gratis set nieuwe landvasten en fenders. Ja ik maak graag gebruik van deze actie en meld mijn zeiljacht aan voor de verhuurvloot. Vermeld in je bericht s.v.p. het merk en type zeilboot en de leeftijd.
goochel
G2 zeilboten Jachtwerf Heeg.
deventer
Grote zeilboot huren. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Sorteer de resultaten op Aantal personen dat meevaren kan. Sitting dinner plaatsen. Grote zeilboot huren. Schoener huren: Pride. Schoener Pride ligt in Harlingen. Met dit schip kunt u hier varen: IJsselmeer, Zeeland, Noordzee. Plek voor 10 personen Prijs: prijs op aanvraag.
broodje bal
Zeilen voor alle sporters en sportclubs van Nederland.
Naast de disciplines heb je in het zeilen ook te maken met verschillende klassen. Er zijn eenheidsklassen en ratingklassen. In de eenheidsklassen vaart iedereen in hetzelfde type zeilboot. Alle boten zijn gelijkwaardig aan elkaar, waardoor de prestaties echt van jou als zeiler moeten komen.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008295/SEO%20SEM.aspx
Jachthaven Haddock Watersport Almere haddockwatersport.
Op dit moment hebben wij nog ligplaatsen voor uw motorjacht, zeilboot of motorboot beschikbaar. Naast ligplaatsen in het water verhuren wij ook plaatsen voor boten op trailer op de wal. Dé zeilschool van Almere. Van mei tot september geven wij zeil windsurflessen aan kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen en in de zomervakantie organiseren we daarnaast ook nog superleuke watersportkampen, zeilkampen, expeditie en snuffelweken! Ook verzorgen we diverse kinderfeestjes en actieve watersportdagen voor o.a. scholen, families en bedrijven. Verhuur van boten op t Weerwater het Gooimeer. Vanaf t Weerwater verhuren wij 1-persoons, 2-persoons en Canadese kano's' en kleine open motorboten. Open zeilboten type Valk verhuren wij vanaf het centrum van Almere Haven, vanaf hier kunt u heerlijk zeilen op het Gooimeer en omstreken. Voor het vervoeren van motorboten tot 2200 kilo en zeilboten tot 2500 kilo verhuren wij boottrailers, ook kunnen wij uw boot voor u vervoeren en/of te water laten.
Bauknecht
Boot Transporteren per Zeevracht Caribex Shipping.
Wat heeft u nodig om uw boot te verschepen? Indien u aanvullende informatie wenst over het internationaal verschepen van uw zeil boot of motor jacht kunt u het aanvraagformulier op deze site invullen om direct een offerte te ontvangen. Belangrijke informatie voor het berekenen van offertes. Aantal en type zeilboot of motor jacht.
beeldenfabriek rotterdam

Contacteer ons