Meer resultaten voor type zeilboot

type zeilboot
zeilboot - Egberdina zeilen 2.
De Egberdina is een prachtig historisch zeilschip dat speciaal is ingericht voor uw boottocht op IJsselmeer of Markermeer. Dit schip is te huren voor een boottocht met maximaal 35 personen en is deaal voor het vieren van uw verjaardag, trouwdag of ieder ander feest.
zeilboot
Open zeilboten Overige typen Marktplaats.nl.
Watersport en Boten Open zeilboten Type: Overige typen Verwijder filters. Topper Vibe X uit 2018. Te koop wegens aanschaf andere zeilboot: zo goed als nieuwe topper vibe x uit 2018. Gerepareerd scheurtje grootzeil. Met de volgende extra's: rolfok, dekzeil en kalf combitrailer trailer en trolley in 2017 voorzien van nieuwe banden.
partytent kopen action
61 Open Zeilboten te koop op Botentekoop.nl.
Graag even aandacht voor jouw privacy. Om je een goede website te bieden, waarbij wij ons botenaanbod, watersportnieuws en advertenties op jouw interesses zijn afgestemd maken wij gebruik van cookies en persoonsgegevens. Jouw privacy is belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig met deze gegevens om en selecteren we onze partners met zorg. Lees onze privacy statement en of ons cookiebeleid hoe we dit doen. Ja, ik ga akkoord. Filter opties Bewaar zoekopdracht. Filter opties Bewaar. Consoleboten en visboten. Ex beroepsschepen motor. Woonboten en Houseboats. Ex beroepsschepen zeil. Catamarans en trimarans. Speedboten en sportboten. Rubberboten en ribs. Waterscooters en Jetski's.' Huizen aan water. Navigatie en Elektronica. Maak een keuze. Maak een keuze. Zakelijk / Particulier. Maak een keuze. Wis Verwijder filters. Pampus Pampus 283. Bj 1961 Afm. Bj 1991 Afm. Bj 1980 Afm. Sorteer op: Invoerdatum oplopend. Aantal getoond 10. open zeilboot SPLASH.
keuring mazouttank bij verkoop
Deze acculaders/ druppelladers zijn geschikt voor de accu van een zeilboot van 12 volt. Acculaders.nl.
Mobiele lader type 2. Home Acculader Zoeken op toepassing Zeilboot: 1 accu. Acculader voor zeilboot met 1 accu. Een goed functionerende accu houdt uw zeilboot op koers. Om de accu blijvend goed zijn werk te kunnen laten doen, vraagt de keuze voor de juiste acculader of druppellader even scherp de aandacht.
gevaren van social media
Zeilboot Huren Friesland bij Het Toppunt Sneek.
Zeilboot huren bij Het Toppunt in Sneek, Friesland. Een zeilboot huren in Friesland doe je gemakkelijk en betaalbaar bij Het Toppunt in Sneek! Diverse goed onderhouden zeilboten, met een geschikte zeilboot voor elk type zeiler. Boek de zeilboot direct online, of neem contact met ons op.
kosten outplacement
Zeilbootverhuur.
Informatie mogelijkheden bedrijfsuitjes. Wilt u in het weekend of doordeweeks heerlijk genieten op de Kagerplassen, met de wind en zon in de zeilen? Dan kunt u bij onze zeilbootverhuur terecht voor het huren van een open zeilboot type Valk of een van onze andere boten.
Handpop
Eigen zeilboot verhuren? Happy Sailing.
Schrijf je boot in en ontvang een gratis set nieuwe landvasten en fenders. Ja ik maak graag gebruik van deze actie en meld mijn zeiljacht aan voor de verhuurvloot. Vermeld in je bericht s.v.p. het merk en type zeilboot en de leeftijd.
lekkere lunch broodjes
G2 zeilboten Jachtwerf Heeg.
zakelijke lening zonder jaarcijfers
Grote zeilboot huren. Bootnodig? Groot aanbod, kleine prijs.
Sorteer de resultaten op Aantal personen dat meevaren kan. Sitting dinner plaatsen. Grote zeilboot huren. Schoener huren: Pride. Schoener Pride ligt in Harlingen. Met dit schip kunt u hier varen: IJsselmeer, Zeeland, Noordzee. Plek voor 10 personen Prijs: prijs op aanvraag.
artiest
Zeilen voor alle sporters en sportclubs van Nederland.
Naast de disciplines heb je in het zeilen ook te maken met verschillende klassen. Er zijn eenheidsklassen en ratingklassen. In de eenheidsklassen vaart iedereen in hetzelfde type zeilboot. Alle boten zijn gelijkwaardig aan elkaar, waardoor de prestaties echt van jou als zeiler moeten komen.
100 euro lenen met spoed

Contacteer ons