Zoeken naar type zeilboot

type zeilboot
type zeilboot - Motorboot huren Motorjacht huren.
Het besluit om een boot bij Klompmaker te boeken was een hele goeie keus! Een fijne boot met veel opbergruimte, heerlijke bedden, goede stoelen op t dek en niet te vergeten: de cabriotent. Motorjacht Nicole 2 personen. Met XL-Cabriotent Sfeervol ingericht jacht speciaal gebouwd voor hen die samen van een.
Verhuur van verschillende type zeilboten sloepen eus.nl.
Keuze uit verschillende type zeilboten, zeilschepen sloepen. De meest ideale zeilboot ten voor uw zeiluitje is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. Echter ook van belang is de groepsgrootte, het vaargebied, de opstaplocatie en wel of geen overnachting. Mogen wij u helpen met de keuze van de juiste zeilboot?
router
Zeilschip Wikipedia.
1 Verschil tussen zeilboot en zeilschip. 5 Traditionele zeilschepen. 6 Zie ook. Verschil tussen zeilboot en zeilschip bewerken. Met zeilboot worden over het algemeen de wat kleinere vaartuigen aangeduid die voor sport of recreatie gebruikt worden. Een zeilschip is groter en wordt doorgaans gebruikt voor vracht of passagiersvaart.
tafelblad
Lijst van scheepstypen Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 11 apr 2017 om 1321. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
autisme
Type zeilboten Eversail.nl.
Van dit type zeilboot is ook een kleine versie die radiografisch bestuurbaar is. Dit is de Laser RC en is op 1/4 schaal van de echte versie gebouwd. Ook hiermee worden wedstrijden gevaren. De Gulet bestaat voor 100% uit hout.
wasmachine kopen
Puzzelwoordenboek Type zeilboot.
Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Golf, Tatami of Regenboog. Ook in de database. Type zeilboot 14. Type zeilboot afk.
Welk type zeilboot past bij mij? Zeilschool t Stekelbaarsje.
RS Feva XL zeilboot. Is de Laser Vago voor jou nèt te lastig en de Laser Pico te gemakkelijk? Dan is de RS Feva XL de ideale tussenoplossing. Dit type zeilboot is kleiner dan de Laser Vago en lijkt qua afmeting op de Laser Pico.
Welke typen boten zijn er? Hiswa.
Toch valt er wel een onderscheid aan te brengen in de verschillende typen boten die in Nederland varen. Onderstaande opsomming van type boten is niet volledig en er zijn veel boten die in meerdere categorieën zouden passen. Snelvarende open motorboten.
Soorten Zeilboten: Zeilschool De Veenhoop.
Een knikspant met V-bodem. Tuigage is een verzamelnaam voor het soort zeil, de vorm van het zeil en het aantal zeilen wat je op je zeilboot hebt. Bij een gaffelgetuigd zit je zeil vast aan de giek en heb je een gaffel. De gaffel zit bovenaan de mast en is korter dan de giek. De gaffel kan zowel recht als krom zijn. Bij veel moderne boten is de gaffel recht en bij veel platbodems is de gaffel krom. Een torenzeil is een driehoekig zeil. Het steekt ook minder ver uit dan een gaffelzeil. Een sprietzeil heeft 2 bovenhoeken. De ene hoek zit aan de mast vast. De andere hoek wordt omhooggehouden door een spriet. Dit is een lange dunne buis die de andere hoek van het zeil omhoog houd. Cat of Jolgetuigd.: Een Cat of Jolgetuigd bestaat uit één zeil. Dit type tuigage komt vooral voor bij snelle een of tweemans boten.
type zeilboot Nederlands Woordenboek.
Syn: 2 letters, BM, 3 letters, jol, kat, kof, kog, mot, 4 letters, bark, brik, buis, jonk, kits, lark, smak, star, valk, yawl, 5 letters, draak, galei, jacht, kogge, pinas, sloep, stern, tjalk, 6 letters, boeier, botter, feloek, fregat, gaffel, galjoen, galjoot, hengst, klippe, kotter, logger, pampus, schouw, 7 letters, coaster, karveel, klipper, skutsje, tartaan, tjotter, tornado, trieem, vlieger, 8 letters, hoogaars, kofschip, schoener, schokker, volschip, zeiljacht, 9 letters, barkentijn, brigantijn, gaffelaar, regenboog, valkjacht, waterspin, zeiljacht, 10 letters, driemaster, 11 letters, vikingschip, 12 letters, achtsvoetsjol, haringlogger.

Contacteer ons