Resultaten voor pampus zeilen

pampus zeilen
Pampus Zeilen Een tocht naar een avontuurlijk eiland.
Vaar naar dit bijzondere forteiland. Pampus zeilen of beter gezegd zeilen naar Pampus is een bijzonder arrangement dat u met De Egelantier kunt boeken. Het combineert zeilen met een aantal toeristische hoogtepunten van Muiden. Met de Egelantier gaan we zeker ook even voor Pampus liggen.
leemanskredieten.be
Heksenketel Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten.
Het komt vooral aan op trainen, perfecte zeilen en zwaarden, en nog eens trainen, elke week opnieuw! De 11.20 m Blom aak van nu wijkt onder water niet af van het model van dertig jaar geleden. Het enige dat Dirk Blom sr. deed toen hij de maten van het schip in de computer invoerde was de zeeglijn aanpassen, die was wat erg overdreven en kon mooier. Aanpassen op de uitslagvloer was toendertijd te tijdrovend en kostbaar geweest. In 1974 werd de aak gebouwd voor ir. van Yperen uit Rotterdam. In 1985 werd het schip verkocht aan C. In dat jaar werden de rondhouten vervangen en werden de dekken van teakhout voorzien. In 1987 werd de aak al weer doorverkocht aan Teunis Hopman, die er tot op heden mee zeilt. Er werd al vanaf het begin heel fanatiek meegezeild. Dat bleek wel toen in 2002 een tweede renovatie nodig was. De Heksenketel lag toen letterlijk en figuurlijk voor Pampus.
SEO Page Optimizer Nederland
PAMPUS MET KAJUIT watersport-tv.
Laatst gewijzigd: 02-02-2018. Zijn vriendin geeft niet om zeilen en langzaam begint zijn leeftijd ook een rol te spelen. Met pijn in het hart moet Gerrit Veerman na 37 jaar afscheid nemen van zijn Pampus. Zijn houten kajuitzeilboot staat te koop.
Invoice
Pampus 436 te water Zeilen.
Spring naar de eerste sidebar. Zeilen maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken gaat u hiermee akkoord. Elke dag het laatste zeilnieuws. BESTEL NU Nieuws. Zoek op deze website Zoek. Zoek op deze website Zoek. Op 17 mei is in Loosdrecht weer een nieuwe Pampus te water gelaten; de 436.
DNS
Pampusclub Homepage van de klassenorganisatie nederland.
Uitslagen Winterwedstrijden 18/19. Aankondiging Winterwedstrijden 18/19. Inschrijven Winterwedstrijden 18/19. Deelnemers Winterwedstrijden 18/19. NK Sprint 2018. NK Pampus 2018. Uitslagen NK Pampus 2018. 2017 winterwedstrijden januari. 2017 NK Sprint. 2017 Easyweek Borrel. 2017 NK Fotoreportage. 2017 NK Skydrone Sloten. 2017 NK Prijswinnaars.
Zeilen naar Pampus.
Stap aan boord van de tjalken van de Muider Compagnie, hijs samen de zeilen en maak onder het genot van een vers kopje koffie met gebak, een lekkere lunch, een hapje of een drankje de overtocht naar dit bijzondere eiland. Zeilen naar Pampus.
Pampus te koop 4 boten op Botentekoop.nl.
Suzuki Buitenboordmotor DF 40 ATL. Pampus te koop 4 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 4 boten te koop aangeboden van het merk Pampus. Heeft u een Pampus te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Zeilen Pampus Forteiland Stelling van Amsterdam activiteiten.
De mogelijkheden op het eiland lopen uiteen van een rondleiding over forteiland Pampus en door het fort, een bezoek aan de multimediale, interactieve tentoonstelling Pampus Xperience, tot een zeer actieve survivaldag. Zeilvloot Monnickendam brengt u graag naar deze historische plaats.
Zeilen naar Pampus: zeilen naar Pampus vanuit Muiden.
Op Pampus, het voormalige forteiland dat deel uitmaakte van de Stelling van Amsterdam, kunt u een rondwandeling maken van circa een uur. De zeilen worden weer gehesen voor het vervolg van de zeiltocht richting het eiland Marken, terwijl aan boord de lunch wordt geserveerd.

Contacteer ons