Meer resultaten voor pampus zeilen

pampus zeilen
De Bootsmannen waterevenementen, bedrijfsuitjes zeilen varen.
Iedereen heeft het hier nog over ons bezoek aan Pampus van gisteren. Veel dank voor de organisatie en het prettige contact. We vonden het geweldig! Mark Beumer, De Bezige Bij. Zeilincentives Griekenland OCC Yachting. Vraag meer informatie of een offerte aan. Onze overige labels. T 0294 700 235. Meld u aan op onze nieuwsbrief. en u ontvangt 4 keer per jaar tips. van de Bootsmannen. Rib Riddle Race. Geheel verzorgde dag zeilen.
labelwriter 450 dymo
Pampus te koop 4 boten op Botentekoop.nl.
Heeft u een Pampus te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Pampus nr 201. Incl trailer Pampus nr 201, 23 maart Open Pampus, Pampus 52, Pampus wedstrijd/toer.
goochelaar
Zeilen Pampus Forteiland Stelling van Amsterdam activiteiten.
De mogelijkheden op het eiland lopen uiteen van een rondleiding over forteiland Pampus en door het fort, een bezoek aan de multimediale, interactieve tentoonstelling Pampus Xperience, tot een zeer actieve survivaldag. Zeilvloot Monnickendam brengt u graag naar deze historische plaats.
lekkere lunch broodjes
Easy Week 12 16 Augustus 2019 Het zeilevenement voor de Pampuszeiler.
Deelt u met ons de passie voor het zeilen met de Pampus, dan zijn er allerlei mogelijkheden om te sponsoren! Mocht u interesse hebben, neem dan gerust contact op met Esther Ulmann info@easyweek.nl of Arnold Schuurman penningmeester@easyweek.nl. We zouden het bijna vergeten, we komen naar de Easy Week om wedstrijd te zeilen.
specialist
Pampus 436 te water Zeilen.
De Pampus is een houten tweemans-kielboot. Het ontwerp van G. de Vries Lentsch stamt uit 1934 en kwam voort uit een prijsvraag van de zeilbond. Belangrijkste maten: 667, x 169, x 0.80 m. Grootzeil 145, m2. Genua 6.06 m2. 2 dagen geleden. Getouwtrek rond Americas Cup begint nu al. 3 dagen geleden. Nieuw soort orka gevonden. 3 dagen geleden. Help studenten met het combineren van zeilen en filmmaken.
longboard
Zeilen naar Forteiland Pampus op een zeilklipper vanuit Muiden Directiesecretaresse.nl.
Zeilen naar Forteiland Pampus op een zeilklipper vanuit Muiden. 05 mrt 2013. klipper, muiden, pampus, zeilen. In de vestingstad Muiden ga je aan boord van een prachtige zeilklipper. Het schip brengt je naar het oude forteiland Pampus waar je een rondleiding krijgt.
companies
Vind pampus op Marktplaats.nl.
De vuurbaak 2e druk illustr. Jaap kramer chris en jorieke-serie, deel 12 conditie boek: in nette staat. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Pampus / Flytour zeilen tuigage. Ter overname wegens overcompleet: een nette set zeilen van de pampusklasse, gebruikt in wedstrijden.
vileda
Pampus Zeilen Een tocht naar een avontuurlijk eiland.
Vaar naar dit bijzondere forteiland. Pampus zeilen of beter gezegd zeilen naar Pampus is een bijzonder arrangement dat u met De Egelantier kunt boeken. Het combineert zeilen met een aantal toeristische hoogtepunten van Muiden. Met de Egelantier gaan we zeker ook even voor Pampus liggen.
castelo tegels
Zondag onder Zeil met driemastklipper Sanne Sophia Pampus.
Beleef een onvergetelijke dag voor jong en oud: Uitwaaien, ontspannen en volop genieten op het ruime dek en in de scheepse salon, wat drinken aan de bar, maar ook actief meehelpen aan dek met het hijsen van de zeilen. En bezoek het legendarische Forteiland Pampus!
Tuinhuis

Contacteer ons