Resultaten voor pampus zeilen

pampus zeilen
Zeilen naar Pampus of het Muiderslot DagjeWeg.NL.
Zeilen met Tweegebroeders naar Pampus of het Muiderslot in Muiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de buurt! Wat is er nog meer te doen in de buurt van Zeilen naar Pampus of het Muiderslot?
seo checker tool
Pampus Zeilen Een tocht naar een avontuurlijk eiland.
Vaar naar dit bijzondere forteiland. Pampus zeilen of beter gezegd zeilen naar Pampus is een bijzonder arrangement dat u met De Egelantier kunt boeken. Het combineert zeilen met een aantal toeristische hoogtepunten van Muiden. Met de Egelantier gaan we zeker ook even voor Pampus liggen.
Keyboost Nederland
Zeilen naar Pampus Rederij Belle.
En er ook heerlijk naartoe zeilen. Tijdens uw bezoek aan Pampus krijgt u een rondleiding door het indrukwekkende gangenstelsel. De gids vertelt u wat de rol van het eiland was en zal het daarbij zeker ook hebben over de Stelling van Amsterdam, waar Pampus deel van uitmaakt.
site checker
Naamloos document.
Zeilen naar Pampus.
Stap aan boord van de tjalken van de Muider Compagnie, hijs samen de zeilen en maak onder het genot van een vers kopje koffie met gebak, een lekkere lunch, een hapje of een drankje de overtocht naar dit bijzondere eiland. Zeilen naar Pampus.
Pampus open zeilboot Wikipedia.
De grens lag bij de 16 m. Na de oorlog is er voortdurend aan de snit van de zeilen gewerkt. Door de intrede van de genua werd de boot sneller en sportiever. Het zeiloppervlak met de genua bedraagt dan ongeveer 2055, m. Van de vaak veronderstelde ondertuiging, is hierdoor absoluut geen sprake meer. In 1992 kreeg het Bestuur van de Ledenvergadering van de Pampusclub opdracht te komen met een voorstel van een nieuw zeilplan voor de Pampus, dit moest echter wel tegen zo gering mogelijk kosten met behoud van het staande want en een ongewijzigde mast.
Naamloos document.
Pampusclub Homepage van de klassenorganisatie nederland.
Inschrijven NK 2018. Aankondiging NK 2018. LWB NK 2018. Deelnemers NK Pampus 2018. Extra Informatie NK Pampus 2018. Inschrijven Winterwedstrijden 17/18. Deelnemers Winterwedstrijden 17/18. 2017 winterwedstrijden januari. 2017 NK Sprint. 2017 Easyweek Borrel. 2017 NK Fotoreportage. 2017 NK Skydrone Sloten.
Zeilen Pampus Egasail. Zeilen Pampus Egasail.
Je kunt ook zelf het eiland verkennen met een routekaart, of een bezoek brengen aan de Pampus Experience: een interactieve tentoonstelling over de 400 jaar lange geschiedenis van het eiland. Zeilen naar Pampus. Het Forteiland Pampus is al jarenlang een favoriete bestemming van Egasail.

Contacteer ons