Resultaten voor pampus te koop

pampus te koop
Winterlicht Dineren Op Pampus Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Hoe het werkt. Winterlicht Dineren Op Pampus. Zaterdag 16 dec. Forteiland Pampus, Muiden, Nederland. Dit evenement is al geweest. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om tickets te kopen of te verkopen. Schrijf een recensie. Hoe het werkt.
Pampus zeilboot te koop uit 1945 Boten.nl Hout.
Vragen en/of opmerkingen Graag ontvang ik meer informatie over de Pampus zeilboot. 050-311 TOON TELEFOONNUMMER. AANTAL JAREN ACTIEF OP BOTEN.NL. KAART EN INFORMATIE. ALLE 1 ADVERTENTIES VAN DEZE ADVERTEERDER. Er kan geboden worden op deze advertentie. Doe een Bod! Wie zijn wij? Inloggen op Boten.nl. Inloggen wachtwoord vergeten. 1017 HP Amsterdam. Telefoon: 020-211 10 10. Telefoon: 020-211 10 10. Telefoon: 020-211 10 10. Marcel van Duiven. Als bedrijf kunt u zakelijk adverteren op de Boten.nl site en in het Boten.nl magazine. Neem voor meer informatie contact op met.: Marcel van Duiven, telefoon: 06-51246952. Frans Versloot, telefoon: 010-2436671. is de eigenaar van Boten.nl en Boten.be. Wij geven sinds februari 2004 het Boten.nl Magazine uit. Dit magazine is het gratis botenblad van Nederland en tevens de absolute marktleider op het gebied van gratis" adverteren voor particulieren" met meer dan 8.000 actuele Nederlandse boten. is tevens hoofdsponsor en tevens mede-organisator van de beurs voor nieuwe en gebruikte boten, Bootexpo. Het boten.nl magazine bevat artikelen over de watersport en een groot aanbod van tweedehands boten. Klik op magazine om de artikelen van de laatste edities te bekijken.
Pampus Fuut, bouwjaar 1935 Skipper.nl.
De boot is gebouwd in mahonie met eiken wrangen, kiel en spanten en een loden kiel. De boot is compleet met mast en zeilen De standaard afmeting van een Pampuszijn 670x170x80 n de jaren 80 is de boot grondig gerenoveerd en voorzien van RVS beslag, een nieuw hechthouten dek, dekliggers, mastkoker, roer en spiegel met afneembare motorsteun en kuipranden. De boot is ingericht en altijd gebruikt voor toerzeilen op de rivieren, IJsselmeer, Haringvliet en de Hollandse en Friese meren. Voor het toerzeilen is de boot voorzien van een buiskap en dektent. Voor extra spannend zeilen is er een spinaker, alhoewel dit niet origineel bij een Pampus hoort. Sinds 1992 is de boot gestald. Het was de bedoeling de boot een refit te geven, maar dat is er maar deels van gekomen. Het hout van de Pampus is in prima conditie om een behandeling met epoxy te ondergaan. Op de foto te zien is dat de kiel vorige week al geschuurd is. Een behandeling met epoxy kan de levensduur van deze fraaie boot weer vele jaren verlengen en het zeilen veraangenamen doordat lekkage door uitdrogend hout niet meer voorkomt.
Uitzending Gemist Overzicht van alle programmas.
Wilde Ganzen: TV-special: Toekomst te koop! Wildernis onder water. Willem Duys, een leven voor de vuist weg. Willem Wever flits. Willem Wever flits. Willem-Alexander En Máxima, Het Nieuwe Koningspaar. Willem-Alexander en Máxima, het nieuwe koningspaar. Willem-Alexander en Máxima: de mooiste momenten van 2-2-2002.
pampus te koop
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Appartement te koop: Pampus 134, Haarlem voor 127.500.,
Verhuur uw woning. Te koop: Appartement Pampus 134 in Haarlem. Verkocht onder voorbehoud. Vraag meer informatie aan. 2036 TC Vraagprijs. Verkocht onder voorbehoud. 22-12-2018 Aantal kamers. 1 Aantal slaapkamers. TV aansluiting, Lift Woninginformatie. Appartement Soort woning. Dubbele beglazing Bouwtype. Bestaande bouw Verwarming.
Hof van Pampus Gemeente Haarlemmermeer.
Natuur en duurzaamheid. Hof van Pampus. Hof van Pampus. In het uiterste westen van de Zuidrand in Hoofddorp realiseert RE-PC, in opdracht van Ter Steege Bouw Vastgoed, een levensloopbestendig appartementengebouw met 74 huurwoningen en 140 parkeerplaatsen aan het Hof van Pampus.
Boekhandel Van Pampus KNSM-laan 303.
De filosofie van Boekhandel van Pampus is in drie woorden te vangen.: Uitnodigen tot oponthoud. Want voor ons is onthaasten geen modieus marketingwoord, voor ons is het een uitdaging. De zaak is er vanaf het begin in 2009 op ingericht.
Kruidvat: beste online drogist 2019! Kruidvat.
Door jouw e-mailadres in te vullen bevestig je dat je op de hoogte bent van ons Privacybeleid en dat je ermee akkoord gaat. Je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrieven via de afmeldlink in de nieuwsbrieven of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Contacteer ons