Resultaten voor pampus eiland

pampus eiland
Schooltv: Forteiland Pampus Een militair bouwwerk.
Op de vaargeul Pampus werd eind 17e eeuw een eiland aangelegd met daarop een fort, ter verdediging van de Amsterdamse haven. Het doolhof aan gangen, de vervallen ruimtes en de sfeer maken een bezoek bijzonder. Midden in het IJmeer ligt forteiland Pampus.
Museumkaart schatkamerdetail.
Forteiland Pampus is van 10 april t/m 1 november bereikbaar via het veer of de eigen boot. Veerboten van Pampus vertrekken dagelijks en ieder uur vanaf 10.30 uur. Het vertrekpunt is in hartje Muiden aan de Herengracht t/o nr. De laatste vaart terug vertrekt vanaf het eiland om 17 uur.
Bezoek Forteiland Pampus Forteiland Pampus Kidsproof t Gooi.
Kanongeluid, geratel van machines, de geur van de keuken. Forteiland Pampus leeft! Vanaf 30 maart. Een bezoek aan Pampus begint op de boot! In ongeveer 25 minuten vaar je over het IJmeer naar het Forteiland. Er vertrekken 2 veerdiensten naar het eiland, één vanuit Muiden en één vanuit Amsterdam IJburg.
Pampus Zeilen Een tocht naar een avontuurlijk eiland.
Vaar naar dit bijzondere forteiland. Pampus zeilen of beter gezegd zeilen naar Pampus is een bijzonder arrangement dat u met De Egelantier kunt boeken. Het combineert zeilen met een aantal toeristische hoogtepunten van Muiden. Met de Egelantier gaan we zeker ook even voor Pampus liggen.
Forteiland Pampus Marina Muiderzand.
Uw fiets mag mee aan boord! Groepen vanaf 50 personen kunnen van april tot en met oktober dagelijks behalve maandag met een privéboot naar Pampus of het Muiderslot varen. Met eigen boot. U kunt met uw eigen boot een bezoek brengen aan Pampus.
Bezoek Forteiland Pampus, een leuk dagje uit.
Voor de samenleving. Visa Silver Card. Visa Gold Card. Alles over lidmaatschap. files Routeplanner Winkels Contact service. Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. 1/4 Forteiland Pampus. 2/4 Forteiland Pampus foto Martin van Lokven. 3/4 Forteiland Pampus foto Gerke van de Hoef. 4/4 De koepel van Forteiland Pampus. Ben je op zoek naar avontuur? Vaar dan met de boot vanuit Muiden of Amsterdam IJburg naar het historische Forteiland Pampus en ga terug in de tijd. Op het onbewoonde Forteiland kan je vrij ronddwalen of je laten leiden door een gids. Ga op pad met een geheime sleutel en herbeleef de geschiedenis met de nieuwste multimediasnufjes en interactieve games. Genieten van een goede kop koffie of een seizoen gerecht kan in het Pampus Paviljoen.
Forteiland Pampus.
En nog altijd is Pampus een off-grid eiland: een kleine groene oase in het uitgestrekte blauw van het IJmeer. Pampus staat voor een duurzame toekomst waarbij dat ingenieuze historische karakter van het eiland inspiratiebron is voor een innovatieve zelfvoorzienende toekomst.
Forteiland Pampus Muiden Nederland. Informatie Reviews Forteiland Pampus Zoover.
Wel jammer dat niet meer gehaald wordt uit de oude gebouwen op het eiland, want met enige fantasie en met een goede expositie zou het verhaal nog beter verteld kunnen worden. Gereisd met jonge kinderen in juni 2011, uit Nederland. Reageer op deze reviews Reageer. Forteiland Pampus scoort een 55, uit 10, op basis van 8 reviews. Acties voor Forteiland Pampus.
Pampus Events De evenementenorganisatie van Pampus.
Herengracht 67, 1398AD Muiden. Telefoon: 31-0294 700 236. Meld u aan op onze nieuwsbrief en u ontvangt 4 keer per jaar tips van Pampus Events. Over Forteiland Pampus. Pampus werd in 1986 van de ondergang gered door 5 Muiders, de Pampus Pioniers.

Contacteer ons