Resultaten voor forteiland pampus

forteiland pampus
Speciaal uitje: dineren op forteiland Pampus.
Je mag zelf aangeven wanneer je klaar bent voor de volgende gang, waardoor je in de tussentijd genoeg tijd hebt om Pampus te verkennen. Absoluut de moeite waard, want dit forteiland vertelt bijzondere verhalen over de VOC-tijd en je ontdekt eindelijk waar het gezegde voor Pampus liggen vandaan komt.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Forteiland Pampus Muiden Nederland. Informatie Reviews Forteiland Pampus Zoover.
Wel jammer dat niet meer gehaald wordt uit de oude gebouwen op het eiland, want met enige fantasie en met een goede expositie zou het verhaal nog beter verteld kunnen worden. Gereisd met jonge kinderen in juni 2011, uit Nederland. Reageer op deze reviews Reageer. Forteiland Pampus scoort een 55, uit 10, op basis van 8 reviews. Acties voor Forteiland Pampus.
Bezoek forteiland Pampus: een echte experience.
Dankzij een grote groep vrijwilligers is het mogelijk om Pampus te bezoeken en echt op avontuur te gaan. Want avontuurlijk is het! Forteiland Pampus in zicht. Pampus van bovenaf gezien. Pampus als onderdeel van een groter geheel. Met kinderen naar Pampus.
Zeilen Pampus Forteiland Stelling van Amsterdam activiteiten.
Aanlegsteiger Forteiland Pampus. Forteiland Pampus is gehuisvest op een kunstmatig eiland voor de kust van Amsterdam en is onderdeel van de voormalige 135 kilometerlange verdedigingslinie van Amsterdam. Pampus is werelderfgoed en fungeert als het officiƫle bezoekerscentrum van de Stelling van Amsterdam.
Stelling van Amsterdam Fort aan het Pampus / Forteiland Pampus.
Fort in de Zuiderzee aan het Pampus, Fort bij Pampus, Fort Pampus; Volksmond: Forteiland Pampus. Het fort eiland ligt in het IJmeer, de vroegere Zuiderzee en IJsselmeer, voor Muiden. Samen met Fort bij IJmuiden, Fort Harssens Den Helder en Hoek van Holland behoorde het tot de kustverdediging.
Zomerdiners op Forteiland Pampus Seasons.
Kaarten voor Zomerlicht kosten 4850, inclusief diner en overtocht. Booteigenaren en bezoekers die al op Pampus zijn, betalen 4150. Vooraf reserveren voor het diner kan via de webshop. Daar kan ook de keuze voor vis, vlees of vegetarisch worden aangegeven. 14 juli t/m 20 augustus 18.00-22.30 uur Forteiland Pampus Meer informatie.
Forteiland Pampus @Fortpampus Twitter.
Forteiland Pampus @ Fortpampus. Op woensdag en donderdag is Pampus extra lang open! Tijdens Eindeloos Pampus geniet je van het eiland in rust, je eet wat lekkers, kunt een duik nemen of jeu de boules spelen en natuurlijk ook het fort ontdekken.
Pampus Forteiland watersport nieuws watersportwinkel.
Naast een aantal vaste betaalde medewerkers zijn er binnen de Stichting meer dan 80 vrijwilligers actief met onderhoud, administratie, barwerkzaamheden en natuurlijk rondleidingen. Het forteiland Pampus is een Rijksmonument en als onderdeel van de Stelling van Amsterdam geplaatst op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Contacteer ons