Zoeken naar forteiland pampus

forteiland pampus
Forteiland Pampus DagjeWeg.NL.
Forteiland Pampus is voor iedereen die houdt van het water, historie en avontuur! Forteiland Pampus in Muiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Tools
Forteiland Pampus Muiden 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Misschien hadden wij teveel verwachtingen of hebben we al te veel gezien, maar het bezoek aan Pampus was voor ons toch een lichte teleurstelling. Natuurlijk, het is een prachtig fort met een mooie geschiedenis en ook de gids deed zijn best om ons mee te. Stel René P een vraag over Forteiland Pampus.
Strong VPN
Bezoek Forteiland Pampus, een leuk dagje uit.
Forteiland Pampus is gebouwd tussen 1887 en 1895 en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Kenmerken van Forteiland Pampus. Gezin met kinderen 0-6, Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Educatief, Recreatiegebieden.
Pampus Fort Eiland Pampus.
Zoeken naar: Zoeken. Welkom op Forteiland Pampus. Geniet van historie, avontuur en natuur, én leuke evenementen! zaterdag 28 juli 2018. woensdag 01 augustus 2018. Augustus begin goed met Pampus, want de vogelaars zijn er weer! Vogels op Pampus zie je ze overal vliegen, zelfs in het fort!
Openingstijden Veerdienst Pampus.
Vanaf 30 maart 2018 is Forteiland Pampus weer dagelijks geopend van dinsdag tot en met zondag. Op maandagen is Pampus altijd gesloten. In het laagseizoen tot en met 26 april is Pampus op weekdagen geopend van 11.30 uur tot 16.00 uur en in het weekend van 10.30 uur tot 17.00 uur.
PAMPUS EILAND.NL Informatie Fort Eiland Pampus.
In 1990 kwam het eiland in handen van stichting Forteiland Pampus, waarna voor het eerst de gewone Nederlander toegang kreeg tot het eiland en het inmiddels vervallen fort. Het fort werd in de loop der jaren opgeknapt en voorzien van de interactieve en multimediale Xperience, waardoor de verhalen uit het verleden tot leven komen. Forteiland Pampus is ruim 200 m lang en ruim 160 m breed.
Pampus eiland Wikipedia.
Gardner M'90' mitrailleur op veldaffuit. Studentenfeest op Pampus, Polygoonjournaal 1962. Pampus officieel Fort aan het Pampus is een forteiland in het IJmeer. Het is aangelegd als onderdeel van de Stelling van Amsterdam om de vaargeul Pampus te verdedigen tegen aanvallen vanuit de Zuiderzee.
Pampus Events De evenementenorganisatie van Pampus.
Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Over Forteiland Pampus. Pampus werd in 1986 van de ondergang gered door 5 Muiders, de Pampus Pioniers. Het Forteiland is sindsdien in eigendom van de Stichting Forteiland Pampus.

Contacteer ons