Op zoek naar boot pampus muiderslot?

boot pampus muiderslot
Kom ook eens met de boot! Muiderslot.
Kom ook eens met de boot! Van april tot en met oktober vaart de Veerdienst Amsterdam dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van Amsterdam-IJburg naar het Muiderslot. Vertrek vanaf de Krijn Taconiskade dit is het eindpunt van tramlijn 26 vanaf Amsterdam CS.
Leuk in combi met Pampus Reizigersbeoordelingen Kasteel Muiderslot Tripadvisor.
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Beoordeeld op 23 november 2012. Met de boot vanuit Amsterdam IJburg naar het Muiderslot, via Pampus is al een belevenis op zich. De ontvangst op het Muiderslot is hartelijk en persoonlijk en de rondleiding was geweldig.
Forteiland Pampus Muiden, Noord-Holland Info en Reviews Uitzinnig.nl.
Bij Forteiland Pampus kun je mee met een veerboot of eigen boot naar een eiland voor de kust van Amsterdam. Eerst kun je heerlijk ontspannen op het water en daarna wordt je ontvangen door de fortwachter. Stichting Forteiland Pampus bestaat dit jaar 25 jaar.
Veerdienst naar Pampus en Muiderslot Barts Boekje Junior.
In het Muiderslot kun je via de Ridderroute of de Torenroute op eigen houtje door het kasteel dwalen. Forteiland Pampus ligt tussen Amsterdam en Muiden en is meer dan 100 jaar geleden gebouwd als vesting om de toegang tot Amsterdam te beschermen. Ontdek tijdens je bezoek alles over het leven op Pampus en waar de term voor Pampus liggen vandaan komt wat veel volwassenen ook niet weten overigens, wij zeggen niks. Tijdens de meivakantie is er nog een extra leuke actie: kinderen die verkleed als piraat meevaren, hoeven voor Pampus maar 750, i.p.v. 15, te betalen! De boot vertrekt van 4 april t/m 1 november dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van IJburg, vlakbij de eindhalte van tram 26.
Veerdienst Amsterdam Veerdienst Amsterdam Kidsproof Amsterdam.
Wat is er nu leuker dan met de boot een bezoek te brengen aan Forteiland Pampus of Het Muiderslot met Veerdienst Amsterdam? Met één van de historische schepen van de veerdienst vaar je vanuit Amsterdam IJburg mee naar Fort Pampus of Het Muiderslot.
Overtochten Bezoek Stelling van Amsterdam.
Maar u kunt ook prima met uw eigen boot naar het fort. Aan de zuidzijde van het eiland zijn twee steigers waar afgemeerd kan worden. Bezoekers die met een kano Pampus willen bezoeken kunnen tijdens de openingstijden met de kano terecht op het kleine strandje naast de golfbreker. Indien u hier alleen uit wilt rusten is een entreebewijs niet nodig. Varen naar Pampus waterburcht Muiderslot vanuit IJburg Amsterdam.
Pampus Muiderslot Arrangement Boekt u bij AmsterdamseUitjes.nl Uw Bedrijfsuitje, personeelsuitje of bedrijfsfeest!
De boot brengt u vanuit Muiden naar dit indrukwekkende forteiland in het IJsselmeer. Het ondergrondse fort functioneerde vroeger als verdedigingswerk, een onderdeel van de Stelling van Amsterdam. De Stelling werd tussen 1880 en 1914 aangelegd in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Amsterdam. Komt allen voor Pampus liggen! Muiderslot 1 uur en 30 min. Na Pampus bezoekt u het Muiderslot, dat rond 1280 werd gebouwd door graaf Floris V.
De Saffier De Saffier ligt klaar om uit te varen. Kom aan boord voor een heerlijke zeiltocht.
Alle oude gangen en gewelven zijn, sinds de oprichting van de Stichting Pampus in 1986, geheel in ere hersteld. U loopt door dit historische fort onder begeleiding van een professionele gids. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Bezoek en rondleiding Muiderslot.
Museumkaart schatkamerdetail.
Forteiland Pampus is van 10 april t/m 1 november bereikbaar via het veer of de eigen boot. Veerboten van Pampus vertrekken dagelijks en ieder uur vanaf 10.30 uur. Het vertrekpunt is in hartje Muiden aan de Herengracht t/o nr. De laatste vaart terug vertrekt vanaf het eiland om 17 uur.

Contacteer ons