Resultaten voor boot pampus muiderslot

boot pampus muiderslot
partyschip de Elvira regio Amsterdam een schip boot voor personeelsfeesten bedrijfs of familie lunch diner en uitstapjes u boekt haar via Partyservice Nederland uitstapje naar pampus muiderslot zaanse
Met haar multifunctionele ramen, die neergelaten kunnen worden, krijgt u de illusie op een zwierig zonnedek te genieten van zon, wind en water. Info / Reservering. Varen in combinatie met leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld Pampus, het Muiderslot, de Kartbaan of de Zaanse Schans zijn enkele mogelijkheden.
labelwriter 450 dymo
Zondag onder Zeil Sailing.
Uitwaaien, ontspannen, volop genieten op het ruime dek of meehelpen met het hijsen van de zeilen Bewonder het Muiderslot vanaf het water en bezoek het legendarische forteiland Pampus optioneel. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch cateringpakket apart bij te bestellen.
goochelaar
Museumkaart schatkamerdetail.
De tocht van Muiden naar Pampus duurt ongeveer 25 minuten. De veerdienst vertrekt vanaf de Herengracht in Muiden ter hoogte van huisnummer 33. Om verzekerd te zijn van een plaatsje op de boot kunt u vooraf online met korting tickets kopen.
broodjes utrecht
Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot. Georganiseerd door Veerdienst Almere en Marina Muiderzand.
seo specialist
Bezoek forteiland Pampus: een echte experience.
Nog leuker is dat je door de levendige haven vaart, langs het Muiderslot komt en daarna Pampus al ziet liggen. Wandelend door het oude centrum van Muiden naar de haven waar de boot naar Pampus vertrekt. Haven van Muiden. De veerboot naar Pampus ligt al klaar.
SEO
De Saffier De Saffier ligt klaar om uit te varen. Kom aan boord voor een heerlijke zeiltocht.
Alle oude gangen en gewelven zijn, sinds de oprichting van de Stichting Pampus in 1986, geheel in ere hersteld. U loopt door dit historische fort onder begeleiding van een professionele gids. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Bezoek en rondleiding Muiderslot.
makelaar
Veerdienst naar Pampus en Muiderslot.
Varen jullie mee? De boot vertrekt dagelijks behalve maandag om 11.00 uur, om 15.15 uur zijn we terug in de haven. Je kunt kiezen of je een bezoek brengt aan Pampus, of aan Muiderslot. Een enkele reis naar Muiderslot kan ook, neem bijvoorbeeld je fiets mee en fiets terug naar IJburg.
tuinhuisje
Kom ook eens met de boot! Muiderslot.
Kom ook eens met de boot! Van april tot en met oktober vaart de Veerdienst Amsterdam dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van Amsterdam-IJburg naar het Muiderslot. Vertrek vanaf de Krijn Taconiskade dit is het eindpunt van tramlijn 26 vanaf Amsterdam CS.
beroep
Een dagje uit naar Muiden: het kasteel het Muiderslot, Pampus en de jachthaven.
De opstapplaats van de Pampusveer is links van de poort van het Muiderslot. U kunt de kaartjes op de boot kopen. Het eiland is iedere dag open van april tot oktober behalve op maandag. Als u een eigen boot heeft kunt u ook zelf naar Pampus varen.
het goedkoopste energieleverancier

Contacteer ons