Resultaten voor boot muiderslot pampus

boot muiderslot pampus
Veerdienst naar Pampus en Muiderslot Barts Boekje Junior.
We leggen uit: Muiderslot is een van de oudste waterburchten van Holland, een echt kasteel met een slotgracht. In het Muiderslot kun je via de Ridderroute of de Torenroute op eigen houtje door het kasteel dwalen. Forteiland Pampus ligt tussen Amsterdam en Muiden en is meer dan 100 jaar geleden gebouwd als vesting om de toegang tot Amsterdam te beschermen. Ontdek tijdens je bezoek alles over het leven op Pampus en waar de term voor Pampus liggen vandaan komt wat veel volwassenen ook niet weten overigens, wij zeggen niks. Tijdens de meivakantie is er nog een extra leuke actie: kinderen die verkleed als piraat meevaren, hoeven voor Pampus maar 750, i.p.v. 15, te betalen! De boot vertrekt van 4 april t/m 1 november dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van IJburg, vlakbij de eindhalte van tram 26.
hypothecaire lening
Museumkaart schatkamerdetail.
De tocht van Muiden naar Pampus duurt ongeveer 25 minuten. De veerdienst vertrekt vanaf de Herengracht in Muiden ter hoogte van huisnummer 33. Om verzekerd te zijn van een plaatsje op de boot kunt u vooraf online met korting tickets kopen.
goochelaar
Met de boot van Amsterdam naar Pampus.
Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. of bel direct 0294 262 413. Amsterdam Boot Bruiloft Egelantier Familiefeest Familieuitje Huren Huwelijk IJburg Muiderslot Pampus Personeelsuitje Rederijker Relatiedag Relatiemarketing Sail Amsterdam Salonboot Schip Teambuilding Teamuitje Trouwen Trouwfeest Trouwlocatie Vergaderen Vergaderlocatie Vrijgezellenfeest Zeilcharter Zeilen Zeilen Muiden Zeilschip.
broodjes utrecht
Bedrijfsuitje Partyboot Muiderslot.
Nadat we de gasten van het bedrijfsuitje hadden opgehaald bij kasteel Muiderslot, hebben we een relaxte boottocht gemaakt richting de Hollandse Brug. De dorpen die we onderweg tegenkwamen zagen er vanaf het water erg mooi uit. Na een paar uur gevaren te hebben zijn we terug naar Muiden gevaren waar de gasten het kasteel bezochten. Varen met BBQ aan boord! Om 17.00 uur kwamen ze weer terug aan boord van de partyboot, waar de heerlijke BBQ al klaar stond. Tijdens het eten hebben we een mooi rondje Pampus en een stuk richting Amsterdam en Durgerdam gevaren. Om 20.00 uur was de relaxte boottocht voorbij en is iedereen met een grote glimlach van boord gegaan. Bekijk impressie BOOT 2 Amsterdam.
kassa kopen
Veerdienst Amsterdam Veerdienst Amsterdam Kidsproof Amsterdam.
Wat is er nu leuker dan met de boot een bezoek te brengen aan Forteiland Pampus of Het Muiderslot met Veerdienst Amsterdam? Met één van de historische schepen van de veerdienst vaar je vanuit Amsterdam IJburg mee naar Fort Pampus of Het Muiderslot.
makelaar nijmegen
Kom ook eens met de boot! Muiderslot.
Kom ook eens met de boot! Van april tot en met oktober vaart de Veerdienst Amsterdam dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van Amsterdam-IJburg naar het Muiderslot. Vertrek vanaf de Krijn Taconiskade dit is het eindpunt van tramlijn 26 vanaf Amsterdam CS.
lening
Veerdienst naar Pampus en Muiderslot.
Varen jullie mee? De boot vertrekt dagelijks behalve maandag om 11.00 uur, om 15.15 uur zijn we terug in de haven. Je kunt kiezen of je een bezoek brengt aan Pampus, of aan Muiderslot. Een enkele reis naar Muiderslot kan ook, neem bijvoorbeeld je fiets mee en fiets terug naar IJburg.
SEO
Een dagje uit naar Muiden: het kasteel het Muiderslot, Pampus en de jachthaven.
De opstapplaats van de Pampusveer is links van de poort van het Muiderslot. U kunt de kaartjes op de boot kopen. Het eiland is iedere dag open van april tot oktober behalve op maandag. Als u een eigen boot heeft kunt u ook zelf naar Pampus varen.
travertin tegels
Forteiland Pampus.
Ben je op zoek naar avontuur? Vaar dan met de boot vanuit Muiden of Amsterdam IJburg naar het historische Forteiland Pampus en ga terug in de tijd. Op het onbewoonde Forteiland kan je vrij ronddwalen of je laten leiden door een gids.
tuinhuisje

Contacteer ons