Meer resultaten voor boot muiderslot pampus

boot muiderslot pampus
Veerdienst naar Pampus en Muiderslot.
Varen jullie mee? De boot vertrekt dagelijks behalve maandag om 11.00 uur, om 15.15 uur zijn we terug in de haven. Je kunt kiezen of je een bezoek brengt aan Pampus, of aan Muiderslot. Een enkele reis naar Muiderslot kan ook, neem bijvoorbeeld je fiets mee en fiets terug naar IJburg.
3 maanden
Een dagje uit naar Muiden: het kasteel het Muiderslot, Pampus en de jachthaven.
De opstapplaats van de Pampusveer is links van de poort van het Muiderslot. U kunt de kaartjes op de boot kopen. Het eiland is iedere dag open van april tot oktober behalve op maandag. Als u een eigen boot heeft kunt u ook zelf naar Pampus varen.
Keyboost France
Kom ook eens met de boot! Muiderslot.
Kom ook eens met de boot! Van 4 april tot en met 30 oktober vaart de Veerdienst Amsterdam dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van Amsterdam-IJburg naar het Muiderslot. Vertrek vanaf de Krijn Taconiskade dit is het eindpunt van tramlijn 26 vanaf Amsterdam CS.
Content Marketing
Veerdienst Amsterdam DagjeWeg.NL.
In schoolvakanties vaart Veerdienst Amsterdam ook vanaf Almere. Met de boot naar Muiderslot en Pampus in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.
Boot naar Pampus Muiderslot Veerdienst Amsterdam.
Boot naar Pampus Muiderslot. Let op: gewijzigde vertreklocatie Amsterdam IJburg! Welkom bij Veerdienst Amsterdam, wij varen zes dagen per week vanaf Amsterdam IJburg naar Forteiland Pampus en het Kasteel Muiderslot. In de schoolvakanties kunt u ook met ons meevaren vanaf Almere.
Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot Veerdienst Amsterdam.
Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot. Tijdens schoolvakanties varen wij ook vanuit Almere Marina Muiderzand naar Pampus en Muiderslot! Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken dineren, of watersporten.
Veerdienst naar Pampus en Muiderslot Barts Boekje Junior.
In het Muiderslot kun je via de Ridderroute of de Torenroute op eigen houtje door het kasteel dwalen. Forteiland Pampus ligt tussen Amsterdam en Muiden en is meer dan 100 jaar geleden gebouwd als vesting om de toegang tot Amsterdam te beschermen. Ontdek tijdens je bezoek alles over het leven op Pampus en waar de term voor Pampus liggen vandaan komt wat veel volwassenen ook niet weten overigens, wij zeggen niks. Tijdens de meivakantie is er nog een extra leuke actie: kinderen die verkleed als piraat meevaren, hoeven voor Pampus maar 750, i.p.v. 15, te betalen! De boot vertrekt van 4 april t/m 1 november dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van IJburg, vlakbij de eindhalte van tram 26.
Openingstijden Veerdienst Pampus.
De vaartocht naar Pampus duurt 40 minuten. Tevens is het mogelijk om een combinatietocht te maken: je bezoekt dan Pampus en het Muiderslot. Veerdienst Amsterdam is een onafhankelijke veerdienst met eigen tarieven, tijden en acties. Tickets aangeschaft via de Pampus website gelden niet voor Veerdienst Amsterdam. Ook acties via loterijen of andere samenwerkingsverbanden gelden niet tenzij anders aangegeven voor Veerdienst Amsterdam. Vanuit Almere Marina Zuiderzand. Tijdens schoolvakanties zijn er ook dagen dat Veerdienst Amsterdam vanaf Almere Marina Zuiderzand naar Pampus vaart. In de meivakantie is dat op woensdag 2 en zondag 5 mei. In de zomervakantie van 25 juli tot en met 25 augustus iedere woensdag tot en met zaterdag en in de herfstvakantie op woensdag 24 en zondag 27 oktober. Kijk voor meer informatie over vaartijden en de vertrekplaats www.veerdienstamsterdam.nl. Met eigen boot.
Met de boot van Amsterdam naar Pampus.
Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. of bel direct 0294 262 413. Amsterdam Boot Bruiloft Egelantier Familiefeest Familieuitje Huren Huwelijk IJburg Muiderslot Pampus Personeelsuitje Rederijker Relatiemarketing Sail Amsterdam Salonboot Schip Statenjacht Teambuilding Teamuitje Trouwen Trouwfeest Trouwlocatie Vergaderen Vergaderlocatie Vrijgezellenfeest Zeilcharter Zeilen Zeilen Muiden Zeilschip.

Contacteer ons