Meer resultaten voor boot muiderslot pampus

boot muiderslot pampus
Museumkaart schatkamerdetail.
De tocht van Muiden naar Pampus duurt ongeveer 25 minuten. De veerdienst vertrekt vanaf de Herengracht in Muiden ter hoogte van huisnummer 33. Om verzekerd te zijn van een plaatsje op de boot kunt u vooraf online met korting tickets kopen.
leemanskredieten.be
Bedrijfsuitje Partyboot Muiderslot.
Nadat we de gasten van het bedrijfsuitje hadden opgehaald bij kasteel Muiderslot, hebben we een relaxte boottocht gemaakt richting de Hollandse Brug. De dorpen die we onderweg tegenkwamen zagen er vanaf het water erg mooi uit. Na een paar uur gevaren te hebben zijn we terug naar Muiden gevaren waar de gasten het kasteel bezochten. Varen met BBQ aan boord! Om 17.00 uur kwamen ze weer terug aan boord van de partyboot, waar de heerlijke BBQ al klaar stond. Tijdens het eten hebben we een mooi rondje Pampus en een stuk richting Amsterdam en Durgerdam gevaren. Om 20.00 uur was de relaxte boottocht voorbij en is iedereen met een grote glimlach van boord gegaan. Bekijk impressie BOOT 2 Amsterdam.
LvL wimperlift
Veerdienst Amsterdam Veerdienst Amsterdam Kidsproof Amsterdam.
Wat is er nu leuker dan met de boot een bezoek te brengen aan Forteiland Pampus of Het Muiderslot met Veerdienst Amsterdam? Met één van de historische schepen van de veerdienst vaar je vanuit Amsterdam IJburg mee naar Fort Pampus of Het Muiderslot.
seo optimization tools
Kom ook eens met de boot! Muiderslot.
Kom ook eens met de boot! Van april tot en met oktober vaart de Veerdienst Amsterdam dagelijks behalve op maandag vanuit de haven van Amsterdam-IJburg naar het Muiderslot. Vertrek vanaf de Krijn Taconiskade dit is het eindpunt van tramlijn 26 vanaf Amsterdam CS.
internet marketing
Veerdienst naar Pampus en Muiderslot.
Varen jullie mee? De boot vertrekt dagelijks behalve maandag om 11.00 uur, om 15.15 uur zijn we terug in de haven. Je kunt kiezen of je een bezoek brengt aan Pampus, of aan Muiderslot. Een enkele reis naar Muiderslot kan ook, neem bijvoorbeeld je fiets mee en fiets terug naar IJburg.
Een dagje uit naar Muiden: het kasteel het Muiderslot, Pampus en de jachthaven.
De opstapplaats van de Pampusveer is links van de poort van het Muiderslot. U kunt de kaartjes op de boot kopen. Het eiland is iedere dag open van april tot oktober behalve op maandag. Als u een eigen boot heeft kunt u ook zelf naar Pampus varen.
Bezoek Forteiland Pampus, een leuk dagje uit.
Vaar dan met de boot vanuit Muiden of Amsterdam IJburg naar het historische Forteiland Pampus en ga terug in de tijd. Op het onbewoonde Forteiland kan je vrij ronddwalen of je laten leiden door een gids. Ga op pad met een geheime sleutel en herbeleef de geschiedenis met de nieuwste multimediasnufjes en interactieve games.
Boek de Cultuurbus Amsterdam Cultuurbus Amsterdam.
Reserveer altijd eerst het programma bij de culturele instelling en pas daarna de Cultuurbus Amsterdam. Als u de Cultuurboot wilt boeken, houd er dan rekening mee dat het in de maanden april, mei en juni door grote drukte lastig is om een reservering voor een boot in te plannen.
Met de boot over het IJsselmeer naar Kasteel Muiderslot.
Bezoek van 2 uur aan het Muiderslot. Geniet van het varen. Onze schepen zijn altijd goed verzorgd, van alle gemakken voorzien en geschikt voor elk weertype. Of de zon nu schijnt of dat er toch wat regen valt, u kunt zich op onze schepen fantastisch vermaken tijdens uw bedrijfsuitje of familiedag. Stap aan boord en laat u verwennen door onze gastvrije bemanning! Vaar mee naar de Middeleeuwen! Bekijk onze andere groepsuitjes. Boot Huren Oud en Nieuw. Ga voor Pampus.

Contacteer ons