Meer resultaten voor te koop pampus

te koop pampus
Pampus Fuut, bouwjaar 1935 Skipper.nl.
Het hout van de Pampus is in prima conditie om een behandeling met epoxy te ondergaan. Op de foto te zien is dat de kiel vorige week al geschuurd is. Een behandeling met epoxy kan de levensduur van deze fraaie boot weer vele jaren verlengen en het zeilen veraangenamen doordat lekkage door uitdrogend hout niet meer voorkomt. De boot staat op een trailer met vier wielen voor makkelijk transport op het haventerrein of loods. Reageren op Botentekoop.nl. ALMERE, Ploeganker 35. Van Diemenkade 22 1013CR, Amsterdam. Boten te koop.
Pampus 0 boten te koop YachtFocus.com.
Boten te huur. Alle motorboten 53. Klassiek/traditioneel motorjacht 3. Superjacht motor 1. Alle zeilboten 34. Plat en rondbodem, ex-beroeps zeilend 23. Multihull zeilboot 1. Mijn bewaarde boten. Mijn recent bekeken boten. Adverteer uw eigen boot. in alle categorieën. Motor of Zeil.
Winterlicht Dineren Op Pampus Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Hoe het werkt. Winterlicht Dineren Op Pampus. Zaterdag 16 dec. Forteiland Pampus, Muiden, Nederland. Dit evenement is al geweest. Dit betekent dat het niet meer mogelijk is om tickets te kopen of te verkopen. Schrijf een recensie. Hoe het werkt.
Uitzending Gemist Overzicht van alle programmas.
Wilde Ganzen: TV-special: Toekomst te koop! Wildernis onder water. Willem Duys, een leven voor de vuist weg. Willem Wever flits. Willem Wever flits. Willem-Alexander En Máxima, Het Nieuwe Koningspaar. Willem-Alexander en Máxima, het nieuwe koningspaar. Willem-Alexander en Máxima: de mooiste momenten van 2-2-2002.
Huizen te koop op de Pampus Geldhof Makelaardij o.g.
Jan Mankesstraat 1. 0 woningen gevonden Sorteer op: Nieuwste boven. Geldhof Makelaardij o.g. De Lairessestraat 109. 1071 NX Amsterdam. 020 676 59 35. BTW: NL 001354374B18 KvK: 33188439. 020 662 90 75. Copyright Geldhof Makelaardij o.g. 2017-2020 Disclaimer Privacy Contact.
Pampus Pampus Jacht. Jachtwerf de Jong.
De Jongvlet 6.20. De Jongvlet 7.50. De Jongvlet 8.40. De Jongvlet 8.40 kajuit. De Jongsloep 9.50. 16 m / 22 m. Expertise houten schepen. Schilder en Lakwerkzaamheden. Motor en installatiewerkzaamheden. De heren van nu. DE BELANGSTELLING VOOR HET PAMPUSJACHT IS GROOT EN NEEMT NOG STEEDS TOE. In 1933 werd een prijsvraag uitgeschreven voor een Ontwerp van een open zeiljacht met 16m doek. Uit een achttiental ingediende ontwerpen werd de Pampus het bekroonde ontwerp; een nieuwe wedstrijdklasse was een feit. De laatste tien jaar werden vijfendertig nieuwe boten te water gelaten.
14 Open Zeilboten te koop op botenBank.nl.
Heeft u een Open Zeilboten te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Randmeer Touring, 12-voetsjol 12-voetsjol, Splash Splash, Pampus, Vrijheid Vrijheid, Valk houten Valk, Flash/ Splash Jeugd Wedstrijd zeilboot, Delphia 16, Damarin 13, BM 16m2 BM 16m2, Hoora Valk, Valk Valk, Pampus wedstrijd/toer, 5.5 International Class NED 17.
Home.
Bij Jachtbouw de Groot te Foxhol kunt u ook terecht voor nieuwe zeilen van UK De Vries Sails. Bouw 12 voets jol. Jeroen de Groot doet veel aan nieuwbouw. De 12 voetsjol is in de epoxy gebouwd en traditioneel geklonken met koperen klinknagels. Jachtbouw de Groot heeft regelmatig tweede hands boten te koop.
Kruidvat: beste online drogist 2019! Kruidvat.
Door jouw e-mailadres in te vullen bevestig je dat je op de hoogte bent van ons Privacybeleid en dat je ermee akkoord gaat. Je kunt je altijd afmelden voor onze nieuwsbrieven via de afmeldlink in de nieuwsbrieven of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Contacteer ons