Meer resultaten voor PAMPUS BOOT

PAMPUS BOOT
Personeelsuitje Arkin met boottocht Amsterdam Pampus.
Het was enorm gezellig en we hebben een mooie boottocht gemaakt vanuit Amsterdam naar Pampus en weer terug. Lunchen, dansen en drankjes. Tijdens de boottocht konden de gasten genieten van een heerlijke lunch. De dj zorgde voor een gezellig muziekje waar lekker op werd gedanst. De sfeer zat er goed in, het was een geslaagd personeelsuitje! Bekijk impressie BOOT 2 Amsterdam.
www.mediacrea.com
Een leuk groepsuitje met de boot naar Pampus vanuit Amsterdam.:
In het fort wordt het verhaal van Pampus verteld door middel van een 360 graden panorama film, verhalende hologrammen en diverse interactieve spellen. Een uitje met de boot naar Pampus is een ideale combinatie voor een bijzonder dagje weg. Pampus arrangement inclusief.:
leemanskredieten.be
Bezoek forteiland Pampus: een echte experience.
Nog leuker is dat je door de levendige haven vaart, langs het Muiderslot komt en daarna Pampus al ziet liggen. Wandelend door het oude centrum van Muiden naar de haven waar de boot naar Pampus vertrekt. Haven van Muiden. De veerboot naar Pampus ligt al klaar.
Zoekwoorden
Pampus Jachtwerf de Jong.
In 1933 werd een prijsvraag uitgeschreven voor een Ontwerp van een open zeiljacht met 16m doek. Uit een achttiental ingediende ontwerpen werd de Pampus het bekroonde ontwerp; een nieuwe wedstrijdklasse was een feit. De laatste tien jaar werden vijfendertig nieuwe boten te water gelaten. Ontdek het vakmanschap van de pampus.
search engine optimization for google
Naamloos document.
Museumkaart schatkamerdetail.
De tocht van Muiden naar Pampus duurt ongeveer 25 minuten. De veerdienst vertrekt vanaf de Herengracht in Muiden ter hoogte van huisnummer 33. Om verzekerd te zijn van een plaatsje op de boot kunt u vooraf online met korting tickets kopen.
Pampus open zeilboot Wikipedia.
De boot is in 1938 gebouwd bij Van der Stadt in Zaandam onder de naam Kaayman. Jan Doddema gaf haar de naam Albrecht de Kloekmoedige, naar Albrecht van Saksen. De Pampus is een open tweemans kielboot. 2 De Boot. 3 Het Nieuwe Zeilplan.
Veerdienst van en naar Pampus Pampus Events.
Er varen twee veerdiensten naar Forteiland Pampus. Er vaart een veerdienst vanuit Muiden en een veerdienst vanuit Amsterdam IJburg. Beide veerdiensten kunnen ook worden ingezet voor evenementen. De veerdienst uit Muiden is een eigen boot van Forteiland Pampus. De veerdienst vertrekt vanaf de Herengracht in Muiden ter hoogte van huisnummer 33.
Overtocht Pampus Events.
Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Pampus Events helpt je graag met de keuze van de juiste boot naar Pampus met behulp van onze contacten zoeken wij de geschikte boot voor jouw gezelschap.

Contacteer ons