Op zoek naar PAMPUS BOOT?

PAMPUS BOOT
Met de boot van Amsterdam naar Pampus.
Boot Amsterdam Pampus. Boot Amsterdam Pampus. Zoekt u een boot die u van Amsterdam naar forteiland Pampus kan varen, dan zit u goed bij de Muider Compagnie. Onze beide tjalkjachten hebben hun ligplaats in de haven van Ijburg. Daarvandaan kunt u Pampus al zien liggen.
google zoekwoorden
Boot naar Pampus Muiderslot Veerdienst Amsterdam.
Boot naar Pampus Muiderslot. Let op: gewijzigde vertreklocatie Amsterdam IJburg! Welkom bij Veerdienst Amsterdam, wij varen zes dagen per week vanaf Amsterdam IJburg naar Forteiland Pampus en het Kasteel Muiderslot. In de schoolvakanties kunt u ook met ons meevaren vanaf Almere.
Keyboost Nederland
Uw bezoek aan Pampus Pampus.
Kunnen wij plaatsen naast elkaar reserveren op de boot? U bepaalt zelf waar u gaat zitten op de boot, er kunnen geen plekken worden gereserveerd. Een gedeelte van de boot is overdekt, dus droog bij slecht weer. Wat is er te doen voor kinderen? Pampus biedt diverse activiteiten voor kinderen.
Pampus open zeilboot Wikipedia.
De boot is in 1938 gebouwd bij Van der Stadt in Zaandam onder de naam Kaayman. Jan Doddema gaf haar de naam Albrecht de Kloekmoedige, naar Albrecht van Saksen. De Pampus is een open tweemans kielboot. 2 De Boot. 3 Het Nieuwe Zeilplan.
Openingstijden Veerdienst Pampus.
Om verzekerd te zijn van een plaatsje op de boot raden wij je aan vooraf online met korting tickets te kopen. Het is ook mogelijk om aan de boot zonder korting een ticket te kopen, dit kan met pin of met contant geld. Let op: forteiland Pampus en de boten naar Pampus zijn niet geschikt voor mindervaliden.
Vervoer Pampus.
Met deze boot kunt u extra flexibiliteit inbouwen in uw evenement. U kunt de standby-rib inhuren bij uw evenement. De standby-rib staat dan gedurende het hele evenement op Forteiland Pampus tot uw beschikking. De standby-rib vervoert enkel personen en geen materiaal.
Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot Veerdienst Amsterdam.
Boot van Almere naar Pampus en Muiderslot. Tijdens schoolvakanties varen wij ook vanuit Almere Marina Muiderzand naar Pampus en Muiderslot! Een vaartocht vanaf Muiderzand kan heerlijk gecombineerd worden met de vele activiteiten die de Marina te bieden heeft. Spelen aan het strand, koffie drinken dineren, of watersporten.
Met eigen boot Pampus.
Aanmeren op Pampus is gratis. U betaalt alleen voor het bezoek aan het fort en de Pampus Xperience. Mensen met een eigen boot kunnen terecht tijdens openingstijden van het eiland, daarbuiten moeten de steigers weer vrij zijn. Is het eiland langer open voor een publieksevenement?
Pampus IJburg Boot Landingpages.
Pampus IJburg Boot. Pampus IJburg Boot. Zeil naar Pampus. Forteiland Pampus ligt vlak voor de kust van Amsterdam en is alleen per boot bereikbaar. Wilt u het eiland bezoeken, dan kunt u in de haven van Amsterdam IJburg natuurlijk aan boord van de veerdienst stappen.

Contacteer ons