Resultaten voor zeilboot laser pico te koop

zeilboot laser pico te koop
zeilboot te koop - Lagoon 450S, Multihull zeilboot Lagoon 450S te koop bij White Whale Yachtbrokers.
Boten te koop. Boten te koop. Koop een boot bij WWY. Alle verkochte boten. Den Bosch NL. Boten te koop. Boten te koop. Koop een boot bij WWY. Alle verkochte boten. Den Bosch NL. Merk / type.: White Whale Belgium.
Laser Pico.
Maar ook goede zeilers zie je met veel plezier in de Pico Race zeilen! De Laser Pico wordt keer op keer uitgekozen door families, topzeilscholen en vakantieparken over de hele wereld! De Laser Pico is een comfortabele, stabiele zeilboot, die onder iedere weersomstandigheid gemakkelijk te zeilen is.
jacht verhuur
Open zeilboten Watersport en Boten Speurders.nl.
Blauwe Splash zeilboot te koop, incl. Splash met zeilnummer 1060 te koop aangeboden. Met veel plezier gebruikt voor training en wedstrijd. 2 dagen geleden Heemstede Noord-Holland. Leuke sharpy wedstrijd zeilboot. Leuk en bekende sharpy zielboot van bijna 80 jaar met certificaat en geregistreerd Doe een leuk. 2 dagen geleden Drachten Friesland. New Bat 3.6. Superleuk zeilbootje voor de jeugd. Vergelijkbaar met een Pico.
animatiefilmpje
Tweedehands Open zeilboten Zeilboten Tweedehands.nl.
Polyester Finnjol met houten dek en dekzeil 3 zeilen, waarvan 2 in zeer mooie staat 1 Dacron en 1 laminaat zeil Vernieuwd roer en giek Het hou. 16 juni 2018 2126: Lelystad. Laser zeilboot te koop, compleet. Te koop goede laser zeilboot, nr 60746 met strandtrailer, richtprijs 500.,
katia
Laser Pico sailing dinghy Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Laser Pico sailing dinghy is helaas verwijderd. Hull is een beetje vervaagd maar over het algemeen in goede staat voor zijn leeftijd met slechts een paar krassen. Zeilen in goede staat. Klaar om te gaan voor de lol op het water! Hull is a little faded but generally in good condition for its age with only a few scratches. Sails in good condition. Ready to go for fun on the water! Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Splash zeilboot met trailer. Mooie sportieve Splash open zeilboot te koop.
welkoop
Laser Pico te koop Zeilschool Aalsmeer.
Laser Pico 1-mans. RS Feva XL. Laser 2-mans: Vago 2000. Kielboot of Surfcombi. Laser Pico te koop. Laser Pico te koop. Laser Pico vaarklaar met mast, giek en gebruikt, reefbaar zeil. De Laser Pico is 3 a 4 seizoenen gebruikt.
Vind laser pico in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
Laser Pico, open zeilboot. De laser pico is mooi, licht en compact bootje, je kunt hem snel vaarklaar maken. Ook heb je snel in de gaten hoe je moeten zeilen met de laser pico. Er is veel mee gezeild, dat kan je ook wel zien. Maar is nog steeds in prima staat. Er zit geen dekzeil bij, ook de trailer die op de foto staat hoort niet bij. Teun van Rossum. Fusion Plus / Laser Pico. Fusion plus 2017 gebruikt deze zo goed als nieuwe fusion zeilboten hebben wij slechts 1 seizoen gebruikt in onze zeilschool. En tevreden over de fusion zijn zijn we zeker! Enkele eigenschappen: mooie en goede afgewerking, naar de nieuwste inzichten ontworpen, uitstekende vaareigenschappen, veilig, alleen. Zo goed als nieuw. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Diverse Polyvalk en, Laerling, Tirion21 optimist laser pico. Sail-a-way sneekermeer heeft diverse open zeilboten te koop: al onze verkoopschepen zijn volledig nagekeken en gepoets en/of voorzien van 3 lagen 2 componenten dd-lak ijssel coating.
Vind laser in Open zeilboten op Marktplaats.nl.
Laser Zeilboot met Kar en Dekzeil. Te koop, laser in prima staat. Hier en daar gebruikerssporen en kleine puntjes zoals te verwachten. Met extra 4.7 En radiaal zeil en kar. Wordt verkocht omdat hij niet meer gebruikt wordt. Staat niet in de weg, alleen serieuze bieders. Laser Pico, open zeilboot.
Laser te koop 4 boten op Botentekoop.nl.
Laser te koop 4 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 4 boten te koop aangeboden van het merk Laser. Heeft u een Laser te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Laserperformance Pico Laserperformance.
Ideaal in je eentje, met zijn twee├źn of om te racen! De Laser Pico is een comfortabele, stabiele zeilboot, die onder iedere weersomstandigheid gemakkelijk te zeilen is. Door de stabiele rompvorm, de ruime zelflozende kuip, de hoge giek en het gemakkelijk te bedienen reefbaar grootzeil is de Laser Pico de ultieme boot waar beginners zich direct comfortabel in voelen en goed mee overweg kunnen.

Contacteer ons