Zoeken naar laser zeilboot

laser zeilboot
Ulepanne Jachtverhuur Optimist en Laser Pico.
Harde wind of regen zal geen aanleiding zijn tot het ongedaan maken van de huur, reductie of restitutie van de huursom. Wanneer je bij ons een zeilboot reserveert, ga je akkoord met de Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen.
jan van gent sloep
polyester, mastpot en mastvoet reparaties zeilboot, laser, catamaran.
Het is altijd weer vervelend als uw mooie Laser, catamaran, kruiser of zeilboot beschadigd raakt door een aanvaring, slijtage vertoont of schade heeft door een klein of groot ongeluk. Met meer dan 30-jaar ervaring in polyester zeilboot reparaties herstel ik de schade vakkundig en snel, alsof er nooit schade is geweest.
open zeilboot types
Boot huren.
Kajaks kano's' Een prachtige kanoroute over de Luts, door Balk en de Gaasterlandse bossen leidt naar natuurgebied De Wyldemerk. Motorbootje Jeanneau Cap370 Dit eenvoudige motorbootje leent zich goed voor een leuk vaartochtje, ontspannend vismiddagje of als begeleiding bij de kanos.
wifi
Laser Boten 2dehands.be.
TASAR zeilboot familie van Laser in zeer goede staat met trailer en strandtrailer nieuw dekzeil bache enkel telefonisch of SMS contact, ge. 20 augustus 2018 1028: Maasmechelen. Tasar zeilboot 1 of 2 personen trailer en strandkar nieuw dekzeil bache enkel telefonisch of SMS contact, geen e-mail tel pascal: 0478 99 08 76.
animatiefilmpje
Laser Pico Zeilboot ufo polyvalk Tirion Fox Laser huren in Friesland Sjerp de Vries.
Kom een zeilboot huren in Friesland, Terherne. Boten mogen vanzelfsprekend ook liggen bij andere vakantieverblijven of campings. Klik op de foto voor meer informatie en om een zeilboot boeken! Prijs per week: 165.00 210.00. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of op welk niveau je zeilt, iedereen heeft plezier in de Laser Pico!
zeilboot kopen
Bootsoorten Vinea.
Ben je 12 jaar of ouder, dan kan de Laser Pico ook fungeren als de ideale eenmanszwaardboot! Met de Laser Pico bereid je jezelf goed voor op het grote werk. Bij de onderstaande Vinea locaties kan je varen in een Laser Pico 1-mans.:
Laser Pico met slapen.
Zeilen op maat. Laser Pico met slapen. Ben je tussen de 12 en 14 jaar en hou je van snelheid en omslaan, dan is de Laser Pico de perfecte boot voor jou. Deze spetterende zwaardboot wordt met twee personen gevaren.
Laser Pico.
Comfortabele, onverwoestbare en stabiele polyethyleen zeilboot voor 3 kinderen of 1 à 2 volwassenen. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of op welk niveau je zeilt, iedereen heeft plezier in de Laser Pico! Je kunt alleen zeilen of met zijn tweeën.
Zeilboot Laser Pico Cnossen Leekstermeer.
Spetterend kinderfeestje op het Leekstermeer. Zeilboot Laser Pico. Ben jij twaalf jaar of ouder en kun je zeilen, dan is de Laser Pico een fantastische boot voor jou. Sportief, wendbaar en snel. Het sportieve karakter van de zeilboot trekt ook regelmatig de aandacht van volwassenen.

Contacteer ons