Meer resultaten voor laser zeilboot

laser zeilboot
Zeilbootverhuur Amsterdam Zeilschool het Nieuwe Meer.
De zeilboot is uitgerust met: twee peddels, verbandtrommel, anker en twee stootwillen. Tijden tarieven 2019. Verhuur Valk op weekdagen. Verhuur Valk op weekend feestdagen. Strippenkaart bootverhuur 330., Hoe werkt het? Met de strippenkaart bootverhuur kan er voor zes keer, doordeweeks, één Valk gehuurd worden voor één dagdeel ochtend, middag, avond. De strippenkaart is geldig voor één volledig vaarseizoen. Het seizoen loopt van april tot en met oktober 2019 met uitzondering van de feestdagen. De strippenkaart is alleen geldig voor verhuur van maandag tot en met vrijdag. De strippenkaart is persoonsgebonden. Huurvoorwaarden borg blijven voor elke huurdatum van kracht. Reserveringen kunnen tot maximaal 7 dagen van te voren worden gedaan. Tot 24 uur van te voren kan de huurdatum kosteloos worden geannuleerd. Bij te late annuleringen of niet komen opdagen verliest u een strip. Ten alle tijden kan de strippenkaart zonder restitutie worden ingenomen wanneer er misbruik van wordt gemaakt. Geen restitutie mogelijk na aanschaf van de strippenkaart. De Laser is een fantastische zwaardboot.
zeilen hoorn
70 Open Zeilboten te koop op botentekoop.nl.
Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Pointer 22, Brendan 2000, Randmeer classic, Deense Junior Folke Junior / KDY 15m2, Topper Topaz Uno, Bic Sports O'pen' Bic, dragon marine Optimist, Schakel Hout, Laser Radial Standaard, A-Cat DNA F1 foiling catamaran Foil foiling catamaran, Europe open zeilbootje, Daring Unieke daysailor 10 meter, electro aandrijving!, Optimist ZGAN, Contender Open zeilboot, Dyas Daysayler, Hoora Valk, Drascombe Longboat, van de Stadt Day Splinter, randmeer classic, Börresen Draak, Phileas Boats Open 5.70, Pampus, Randmeer Advance, Volksboot 480, Centaur Classic.
zeil
Verhuur Houten Zeilboot en Laser Pico Zeilschool Us Untwyk.
16 kwadraat huren. De 16 Kwadraat is een open houten zeilboot voor de echte zeilliefhebber. De boot is simpel vaarklaar te maken en perfect om met een dektent rond te trekken. Vanuit onze locatie vlak bij het Sneekermeer zijn er ook mooie dagtochten te maken naar bijvoorbeeld Akkrum, Langweer, Goingarijp, Sneek, Joure of IJlst. Lees hier meer over de 16 Kwadraat. Tarieven 16 kwadraat. 1 dag: 70, per boot. Weekend: 120, per boot. Week: 200, per boot. Voor Hemelvaart, Pinksteren en Fronleichnam is de huurprijs 180, per weekend. Het maakt niet uit wat voor leeftijd je hebt of op welk niveau je zeilt, de Laser Pico geeft altijd lol en plezier.
persoonlijke leningen
Laser zeilboten en Laser onderdelen op voorraad Sailcenter.
Voor grotere glasvezel schade adviseren wij om contact op te nemen met een van onze reparatie partners. Sailcenter is importeur van de Laser zeilboot. De Laser wordt geleverd in 3 uitvoeringen; de Laser 4.7 voor de jeugd die net uit de Optimist komt, de Laser Radial voor de kinderen uit de Laser 4.7, mannen tot ongeveer 75kg en alle dames.
SEO
Ligplaats voor uw zeilboot bij Vlietland Watersportcentrum Vlietland.
Op het jollenveld kunt u uw zwaardboot, zoals een Laser, Pico of Splash, stallen. Langs het verharde pad is ruimte voor boten die met staande mast gestald worden. Boten op het jollenveld moeten op een veldtrailer staan, dit is inbegrepen in de prijs.
brandstof
Laser Pico NL Nederlands.
Water Adventure Camp. Ben jij twaalf jaar of ouder en kun je zeilen, dan is de Laser Pico een fantastische boot voor jou. Sportief, wendbaar en snel. Het sportieve karakter van de zeilboot trekt ook regelmatig de aandacht van volwassenen.
zeil
Open zeilboot Laser huren 1 t/m 2 personen Vakantievaren.nl.
data-state-icon-classc-color3" Zet in favorieten. De laser is een snelle eenmans zwaard zeilboot. Wij hebben verschillende tuigages beschikbaar, zodat er met elke wind gevaren kan worden. Laser standaard, radiaal en 4.7. Deze Open zeilboot huren. 17 maart 2019 0900: 17 maart 2019 1700.:
zeil
Open zeilboot Pico Laser Pico Idskenhuizen Barqo.
De Laser Pico is een sportieve boot om mee over het water te racen. Deze boot kan alleen worden gevaren door jeugd vanaf 14 jaar of volwassenen, maar er kan ook een fokje op worden gezet waardoor de boot door 2 kinderen gevaren kan worden.
zeil
Tweedehands Open zeilboten Zeilboten Tweedehands.nl.
14 maart 2019 1520: s-Hertogenbosch. Volledig houten boot en mast. Afgelopen jaar in botenhuis gelegen. Momenteel erg stoffig en h. 12 maart 2019 1537: Kiel-Windeweer. Te koop open zeilboot type stern met bb-motor en kar. 12 maart 2019 1229: s-Gravendeel.
colostrum creme

Contacteer ons