Resultaten voor type zeilboten

type zeilboten
Open zeilboot kopen Polyvalk Ottenhome Heeg.
In 2004 verscheen het nieuwste type Polyvalk en bracht een revolutie te weeg in open-botenland: De Polyvalk Revolution. De Polyvalk Revolution in onkenterbaar. Vooral op ruimer water, zoals de grotere Friese Meren, het IJsselmeer en de Zeeuwse wateren, biedt dit naast de perfecte zeileigenschappen heel veel veiligheid en betrouwbaarheid.
type
1823 Zeiljachten te koop op BotenBank.nl.
Alle zeilboten Zeiljachten 1823 Motorsailers 50 Multihulls 14 Open zeilboten 8. Alle accessoires Diversen 387 Onbekend 1. Alle motorboten Motorjachten 2591 Sportcruisers 519 Sloepen 232 Ex beroepsschepen motor 28 Platbodems motor 4. Alle zeilboten Zeiljachten 1823 Motorsailers 50 Multihulls 14 Open zeilboten 8.
type
Zeilschool en bootverhuur Le Belle Charters Marina Volendam.
Le Belle Charters is gespecialiseerd in zeilbotenverhuur, zij laten niets aan het toeval over zodat u kunt genieten van uw vakantie. Voor het huren van een zeiljacht in Nederland biedt Le Belle Charters u de keuze uit verschillende type zeilboten.
Zeilboot verhuur Friesland op toplocatie Drijfveer.
Je hebt de keuze uit verschillende type zeilboten, allemaal uitgerust met uitgebreide inventaris. Boek nu online om een zeilboot te huren en geniet van een onbezorgde zeilvakantie in Friesland! Zeilboot huren in Friesland: altijd een passende boot! Onze knusse jachthaven in Akkrum is de perfecte uitvalsbasis voor jouw zeiltrip.
Open zeilboten Marktplaats.nl.
Open zeilboot, Sharpie, 1939. Open zeilboot, sharpie, 1939, ca. 600X140 cm, gebruikt, het betreft een zeilboot sharpie uit 1939 deze is compleet heeft wel enige aandacht nodig met certificaten aangeboden op onlineveilingmeester.nl. Kijk op onze website voor meer informatie. Na gratis registratie kunt u een bod uitbrengen. Laser: Niet nieuw, wel degelijk. Ik had de laser voor mijn dochter gekocht, maar die wil er toch niet mee zeilen. De boot ligt in oude wetering. volksboot 480 zeilboot. Te koop: diverse volksboten 480.
Bootverhuur Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Je bent op pad en gaat even zitten aan het Paterswoldsemeer. Overal zie je mensen die plezier maken op het water in zeilboten, sloepen, motorbootjes of kano's. Opeens gaat het kriebelen. Je wil ook het water op. Maar waar vind je zo snel een boot? Zo, ben je er klaar voor? Boek direct een boot! Of bekijk eerst eens de verschillende boten en de tarieven voor meer informatie en maak dan een keus. Bij onze boten verhuur in Jachthaven Zuidwesthoek zijn er verschillende huuropties.: Bij ons kun je allerlei boten huren.
Motorboot, zeilboot of sloep huren? Grootste aanbod van Nederland!
1 t/m 4 personen IJsselmeerzeilers Huizen. Het Waarschip type 725 of Kwarttonner is beroemt en berucht vanwege haar uitstekende zeilprestaties en haar prachtige lijnen. Volledige accommodatie voor vier personen en leent zich goed voor lekker uitwaaien in een korte vakantie of lang weekend op en rondom het IJs. Vanaf 13500, Boot huren Boot huren.
Polyvalk Open zeilboot Midwolda botentehuur.nl.
De Valkjes zijn te huur in de jachthaven aan het Oldambtmeer. De Polyvalken zijn stevige 6 persoons open zeilboten. Vanuit de Jachthaven van Midwolda kunt u direct zeilen op het Oldambtmeer met u Valkje. In samenwerking met Zeilschool Blauwestad verhuurt Huninga's' zeilboten van het type Polyvalk.
De Boot Godiva Sailing.
Denk aan speciale gelegenheden zoals een jubileum, huwelijksreis of plechtigheid, een feest of vergader lokatie, een incentive reis of teambuilding. De volgende type Turkse zeilboten zijn ook te reserveren als privé boot, dit zijn meestal boten uit de standaard klasse.:

Contacteer ons