Resultaten voor open zeilboot huren

open zeilboot huren
Zeilboten huren aan het Veerse Meer Flexibele annulering Nautal.
Laat u adviseren door onze experts in zeilboot verhuur in Zeeland en boek uw volgende vaarvakantie in één van de mooie haventjes grenzend aan het Veerse Meer. Varen op het Veerse Meer. Een zeilboot huren aan het Veerse Meer begint met Nautal.
kakifruit
Open zeilboten bootverhuur.nl.
Open zeilboten 29. SUP Boards 1. toon alle categorieen. Overnachten en eten. Selecteer eerst een provincie. 29 resultaten gevonden. Friesland Zeilen Sneek. Sneek, Friesland Open zeilboten. Een zorgeloze dag op het water? Stap dan op bij FrieslandZeilen in Sneek. Lekker uitwaaien op het water en genieten van de mooie Friese natuur. Recreatieoord De Koevoet Teroele. Teroele, Friesland Open zeilboten. Friesland leent zich uitstekend om te varen! De watterrijke provincie kent vele bekende meren waar u naar hartelust op kunt zeilen: Het Sneekermeer, T. Nes Akkrum, Friesland Open zeilboten. Voor het huren van een valk is Pean de ideale plek, in hartje Friesland, vanwaaruit u alle kanten op kunt. Ruim meren maar ook nauw en beschut vaarwat. Camping It Wiid Eernewoude. Eernewoude, Friesland Open zeilboten. Er zijn 25 valken te huur, uitgerust met een rolfoksysteem en een 3pk Yamaha buitenboordmotor. De valken zijn niet ouder dan vijf jaar. Jachthaven t Fissertje. Kaag, Zuid-Holland Open zeilboten. De Randmeer is dankzij zijn zeileigenschappen, ruimte en stabiliteit een geweldige open zeilboot om mee te toeren.
Zeiljacht verhuur in Nederland YachtFocus Bootverhuur.
Adverteer uw eigen boot. Boten te koop. Alle motorboten 6663. Speed en sportboten 1468. RIB en opblaasboot 487. Klassiek/traditioneel motorjacht 264. Varend woonschip 249. Open motorboot en roeiboot 230. Ex-professionele motorboot 160. Jetskis en waterscooters 155. Superjacht motor 89. Multihull motorboot 35. Alle zeilboten 2805. Plat en rondbodem, ex-beroeps zeilend 310. Klassiek scherp jacht 140. Multihull zeilboot 135. Open zeilboot 74. Superjacht zeil 39. Producten en diensten. Wonen op of aan het water. Dagje vaarplezier 3104. Weekends op het water 2789. Verre reizen, zeegaand 1394. Ondiepe wateren 1314. Geschikt voor deelbezit 993. Semi-permanente bewoning 948. Grote groepen aan boord 744. Stil, elektrisch motorbootvaren 127. Graag zelf klussen/opknapper 118. Boten te huur.
Zeilboten huren Zeilschool Aalsmeer.
Randmeer is een snelle kielboot met ophaalbaar zwaard en trapeze, die zowel geschikt is om heerlijk in te touren als wedstrijden mee te varen. De perfecte boot voor de sportieve kielbootzeiler maximaal 5 volwassenen per boot. Reserveer deze boot. Valk / Flytour. De Valk en de Flytour zijn stabiele kielboten waar je gemakkelijk mee weg zeilt. De boten zijn stabiel en liggen rustig in het water. De ideale boot om een dagje rond te touren op de Westeinderplassen maximaal 4 volwassenen per boot. Reserveer deze boot. Laser Pico / RS Zest. De Pico en Zest zijn zowel alleen met grootzeil of met zn tweeën met grootzeil en fok te varen. Deze speelse boot is geschikt voor de enigszins gevorderde volwassenen en de enigszins gevorderde jeugd. De boot kan omslaan, maar als je wil, kun je m vrij gemakkelijk rechtop houden. Reserveer deze boot. De Laser 1-mans is de Olympische zwaardboot voor gevorderde zwaardbootzeilers. Een lichte, sportieve boot die gemakkelijk planeert met keuze uit drie zeilen: standaardzeil, radiaalzeil en 4.7 zeil voor jeugd of zwaar weer. Nog niet toe aan de Laser? Huur een Laser Pico of RS Zest.
Zeilboot Huren Vinkeveense Plassen Haven Winkeloord.
Gemak in Open Zeilboot. Bij ons kun je zeilen in een polyvalk. Deze open zeilboot is in 1939 ontworpen in opdracht van firma Bruynzeel die van de keukens om de mogelijkheden van hun nieuwe product hechthout te demonstreren. Inmiddels zijn veel verhuurvalken niet meer van hout, maar van polyester.
Zeilboot verhuur Friesland Genieten op het water Heeg.
Wil jij binnenkort een open zeilboot huren in Friesland om dit seizoen nog even snel het Heegermeer of één van de andere meren op te gaan? Of is een eerdere zeilvakantie goed bevallen en wil je voor komend seizoen voor bij onze zeilboot verhuur in Friesland alvast een polyvalk, Aira 22 of Viko S26 reserveren?
Nijenhuis bootverhuur Boten verhuur Zeilboot.
openingstijden bootverhuur: van 900: tot 1800: uur. Electrosloep 6-8 Pers. Zeilboot 4 á 5 pers. Onze zeilboten zijn open polyvalken en 16m met 16 m zeil oppervlakte voor 4 a 5 personen. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen op de zeilboot!
Botenverhuur Nieuwe meer.
U kunt bij jachthaven Nexus een open zeilboot huren, namelijk de polyvalk. U kunt de polyvalk huren voor een ochtend, middag, avond of een hele dag. De polyvalk is een sportieve en robuuste zeilboot zowel geschikt voor alléén als met een groepje vrienden de plas rond te zeilen.
Verhuur WV het Bovenwater.
Deze boot staat al meer dan 40 jaar aan de top in het segment van open zeilboten tot 7 meter. Het door water en wind bepaalde en daardoor tijdloze ontwerp van de Centaur en de grenzeloze sportiviteit kenmerken deze stijlvolle zeilboot. Deze boot heeft een lengte van 620, m, breedte van 2 m, diepgang van 85 cm, grootzeil van 123, m 2 en een genua van 64, m 2. De kuip biedt plaats aan vier volwassen personen, maar de boot is ook prima alleen te bezeilen. Deze boot is koersvast, goed te manoeuvreren en heeft een vaste kiel. De Centaur is te huren voor leden met minimaal een CWO II certificaat kielboten.

Contacteer ons