Resultaten voor open zeilboot huren

open zeilboot huren
Bootverhuur Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Boten te koop. Bootje huren aan het Paterswoldsemeer? Bekijk de boten van Jachthaven Zuidwesthoek. We herkennen dat. Je bent op pad en gaat even zitten aan het Paterswoldsemeer. Overal zie je mensen die plezier maken op het water in zeilboten, sloepen, motorbootjes of kano's.
Zeilboot huren tegen aantrekkelijke prijzen Groot aanbod in zeilboten!
Bij Brug Jachtverhuur kunt u op een eenvoudige, vlotte en tegen vriendelijke huurprijzen een zeilboot huren. Klantgerichte service, veiligheid, een uitgebreide uitleg en natuurlijk schone en compleet uitgeruste zeilboten staan bij ons hoog in het vaandel. Een zeilboot huren bij Brug Jachtverhuur staat dus garant voor een onbezorgde zeilvakantie tegen de aantrekkelijkste huurprijzen.
50 Open Zeilboten te koop op Botentekoop.nl.
Incl trailer Pampus nr 201, Polyvalk Polyvalk, Mini 12 Illusion, Damarin 13, Falcon Racing, Boatique Diffusion Paris Diva, FLYTOUR fFT, Optimist NED 2761 Open zeilboot, Volksboot 480, Saffier 6.50 Royale, Valk Geuzenvalk, Middellandse Zee Jol Open zeilbootje, Helder BM 16m2 BM 16m2.
Zeilboot huren Kaag Hoogenboom Kaag Sloepverhuur / Zeilbootverhuur.
Per 1 juni mag u weer een boot huren met personen buiten uw huishouden. U dient zich wel te houden aan de 15m, afstand in de boot. Bij elke boot staat vermeld hoeveel personen er in mogen om de 15m, te kunnen waarborgen jongeren onder de 18 vallen hier buiten. Bedankt voor uw bergrip! Deze polyester open zeilboot heeft een gaffeltuig met een zeiloppervlakte van 175m.
Zeilboot huren? Vanaf 20, per dag.
Als je nog nooit een zeilboot gehuurd hebt, kun je overwegen om zeillessen te nemen. In sommige gevallen kan dit bij het verhuurbedrijf alwaar je de zeilboot zal huren. Sommige verhuurbedrijven bieden zeilboten waar je geen vaarbewijs voor nodig hebt.
Zeilboot huren aan het Veerse Meer Sailcollege Bootverhuur.
Wilt u een sportieve open zeilboot, kielboot of kajuitzeilboot huren aan het Veerse Meer? Sailcollege beschikt over verschillende typen zeilboten die u kunt huren voor een sportief uitje op het Zeeuwse water. Voor een paar uurtjes zeilen in een Optimist, Laser Pico of Topaz, of een complete zeilvakantie met een Polyvalk of Fox 22 bent u bij ons op de juiste plaats. Al onze boten verkeren in zeer goede staat, zodat u te allen tijde met goed, veilig en compleet materiaal vaart. Voor vertrek geven wij een altijd een uitleg over het optuigen, de werking van de buitenboordmotor indien van toepassing en een uitleg van de waterkaart. Heeft u nog nooit gezeild en wilt u dit graag leren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden voor alle leeftijden diverse cursussen aan, zodat u snel zelfstandig het water op kunt. Is het een tijd geleden dat u heeft gezeild en wilt u uitgebreidere uitleg, dan is dit mogelijk in de vorm van een opfriscursus. Is het lastig om een keuze te maken welk type zeilboot te huren?
Polyvalk huren in Friesland Bootverhuur Friesland: zeilboot verhuur, zeilboot huren Friesland, zeiljacht huren Friesland, zeiljacht verhuur, polyvalken huren.
Wie kent hem niet: de Polyvalk. De Polyvalk is de meest verhuurde open zeilboot in de Friese meren. Het is een snelle en scherp zeilende zeilboot met een ruime zelflozende kuip. Dankzij de ruime opbergplaatsen is de Polyvalk zeer geschikt voor meerdaagse tochten over de Friese wateren. Door de grote lattendektent biedt de Polyvalk slaapplaats aan 4 personen. Mede dankzij de luxe van een rolfok, is de Polyvalk ook voor de beginnende zeiler een ideale boot. Kortom: een Polyvalk huren was nog nooit zo makkelijk.
Bootverhuur De Viking.
Comfortabel en sportief zeilen met de Polyvalk. Vaar met deze comfortabele en vrijwel onkenterbare 5-persoons open zeilboot naar verschillende eilanden of maak een dagtocht naar het historische stadje Veere. Wenst u nog meer comfort? Wij hebben de mogelijkheid om de Polyvalk uit te rusten met een betrouwbare buitenboordmotor.
Boot verhuur Aquavitesse.
Boot huren, op zoek naar een vakantie of een dagje uit? Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie. of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een zeilboot. of motorboot van uw wensen bij zit.

Contacteer ons