Meer resultaten voor randmeer zeilboot

randmeer zeilboot
Kalf Randmeer te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Deze trailer is geschikt voor het vervoeren van een randmeer. De genoemde prijs is inclusief BTW. Ledig gewicht: 330 kg. Laadvermogen: 970 kg. GVW: 1.300 kg. BTW: De getoonde prijs is inclusief BTW. Stekker aanhanger: 13-polige stekker. Aanvullende opties en accessoires. Boeggeleiding 2 wiels. Theo Stet Aanhangwagens Bedrijf 2 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. Tel: 31072-5722652 E-mail deze verkoper. Nog geen biedingen geplaatst. Plaats bod Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Kalf S 2700-74 v. Trailer voor klein bootje. Freewheel kielboot zeilboot trailer.
Jachthaven Zuidwesthoek Boten te koop.
1-persoons Kano Huren. 2-persoons Kano Huren. 3-persoons kano huren. Sloep 6 personen. Sloep 12 Personen. Groeps / Bedrijfsuitjes. Boten te koop. boten te koop randmeer. Boten te koop. Ben je op zoek naar een boot om op het Paterswoldsemeer te laveren? Motorboot, zeilboot, sloep of andere boot; wij hebben geregeld boten te koop.
Jachtwerf Heeg viert Feest der Randmeren Binnenvaartkrant.
Het Feest der Randmeerzeilers is op zaterdag 2 en zondag 3 juni op de Friese werf, waar het populaire vaartuig ontworpen is en gebouwd wordt. De Randmeer is al een halve eeuw een succesvolle open zeilboot voor sportieve zeilers. Het ontwerp is van de fameuze jachtarchitect E.G.
Jachtwerf Heeg Goede service, kwaliteit en zeilplezier.
Zeilkamp Randmeer Zeilschool Op de Helling Sportieve Kielboot.
Kan je nog niet genoeg krijgen van het zeilen? Kom naar onze gezellige herfstweek van 18 oktober tot en met 24 oktober. Ook zonder zeilervaring ben je welkom om te komen leren zeilen in de Randmeer. Selecteer een Zeilkamp Randmeer.
Randmeer Touring Open zeilboot Heeg botentehuur.nl.
Deze Randmeer Touring is een heerlijke open zeilboot met een ruime kuip. De Randmeer is een ontwerp van het beroemde Van de Stadt Design en wordt al sinds tientallen jaren bij Jachtwerf Heeg gebouwd. Ze is het neusje van de zalm onder de open zeilboten en staat garant voor optimaal zeilplezier.
Zeilklassen in Nederland Watersportverbond.
Verberg de video. Het is belangrijk duidelijke afspraken te maken waar de zeilboten aan moeten voldoen die deelnemen aan een wedstrijd. Zo kunnen we bijvoorbeeld in detail vastleggen welke boot mee mag doen, door welke fabrikant deze gemaakt moet worden of dat iedere boot tussen drie en vier meter lang moet zijn.
Randmeer Botenscout Online.
Dino kantel trailer. Zeer nette Randmeer Advance dubbele bodemonzinkbaar te koop uit bouwjaar 2000 van de eerste eigenaar. De boot is compleet, erg goed onderhouden en heeft elke winter op de trailer in een overdekte winterstalling gestaan. De Randmeer wordt verkocht incl.
Informatie Randmeer Klasse Organisatie.
Het moest een schip zijn dat geschikt is voor tochten zeilen op de binnenwateren, grote rivieren en de Randmeren. De Randmeer is een open zeilboot geworden waarmee ook goed wedstrijden gezeild kunnen worden. Het onderwaterschip vormt een klassiek S-spant met een kielmidzwaard.

Contacteer ons