Resultaten voor laser zeilboot kopen nieuw

laser zeilboot kopen nieuw
Nieuwe Strandtrailer voor o.a. een Laser Kopen Boottrailers.
makkelijk los mee te nemen. weinig tot geen onderhoud Bij aanschaf een nautisch cadeau! Kenmerken: Staat: Nieuw, Soort boottrailer: Zeilboot Trailer, Draagkracht: Tot 750 kg, Merk: Ander Merk, Kopen in Den Haag. E-mail deze adverteerder. Advertentienummer: 3570916 Meld aan Aanbodpagina.
laser zeilboot kopen nieuw
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Vinkeveen Haven: Fusion.
Eenvoudig te reven door de mast één of meer slagen te draaien. De Fusion komt voort uit jarenlange ervaring met het produceren van de Laser Pico en is bovendien vergelijkbaar met de RS Feva. Het is mogelijk om de Fusion te huren per dagdeel of voor de dag.
FUSION watersport-tv.
Daarna kun je, afhankelijk van je wensen, doorgroeien naar de RS Feva, De Laser Pico of de Splash. Een nieuwe boot moet van goeden huize komen om hiermee te kunnen concurreren. De Fusion is er in vier versies: met alleen grootzeil, In de Plus uitvoering met fok, in de Pro versie met laminaat grootzeil en in de Pro Gen uitvoering met laminaat grootzeil en gennaker.
Laser Nieuwe tweedehands boten van Laser kopen Boten24.com.
Boot verkopen handelaar. Mijn favorieten 0. Startpagina Scheepswerf Scheepswerf met L Laser. 10 Laser boten gevonden tweedehands Laser te koop. nieuwste bouwjaar eerst. oudste bouwjaar eerst. particuliere Objecten eerst. Objecten van handelaren eerst. Vind je het leuk? Laser GB / Pico. Jol CenterDot; Bouwjaar: 2018 CenterDot; Onderhouden. Vind je het leuk? Laser GB / Dart 16. Catamaran CenterDot; Bouwjaar: 2017 CenterDot; Zo goed als nieuw.
Zeilen te koop, laser Pico, laser Vago, Dart16 en optimist.
Wij hebben geruime tijd als leverancier voor zeilscholen diverse standaard zeilen op voorraad gehouden. De verhuur is afgebouwd en verscheidene types verhuren wij niet meer en bieden daarom deze nieuwe zeilen aan tegen een scherpe prijs. De zeilen voor laser Pico, laser Vago en Dart16 komen van Hydesails.
sportieve laser zeilboot marktplein Al het nieuws uit Weesp.
Voor de sportieve zeiler! Prachtige laser zeilboot te koop. Ideaal voor zeilen op de Vecht, het plassengebied Loosdrecht/Vinkeveen en randmeren. De trailer is inclusief! Reageren op tel.nl 06 51003040. Deel deze advertentie 1374. Bekijk meer van aanbieder 0. Reageer op deze advertentie. Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen. Nog geen lid? Meld je dan dan gratis aan. Nieuw in Watersport.
Zeilboten van Laser alle actuele modellen van de werf: Laser boat24.com/nl.
Een motorboot zoeken. Een zeilboot zoeken. Prijslijst voor n advertentie. Feedback van klanten. De software voor jachtmakelaars. Login voor makelaars. De software voor jachtmakelaars. Uw advertenties worden via de boatvertizer beheerd en gepubliceerd. De software voor jachtmakelaars. boat24.com App Nu gratis downloaden. Zoek en vind uw droomboot gemakkelijk en snel via iPhone of iPad. Informatie over Laser. Telefoon 44 01327 841600. Terug naar de bootcatalogus. Alle tweedehands boten van Laser. Laser Dart 16. Breedte 230, m 8 ft. Laser Laser Vago. Laser Laser Bug.
Verwoerd Watersport.
De Laser klasse. De Laser is een polyester zeilboot en is een wereldwijd een zeer populaire zeilklasse. Dit komt mede doordat de Laser een Olympische klasse is. Er worden heel veel wedstrijden in gevaren maar er is ook een grote groep toer-zeilers. Er bestaan veel soorten Lasers, zoals de Pico, Vago en de sportieve Laser 2000, 3000 en 4000 foto hieronder. De meest populaire is de Laser 1, de ultieme boot voor de die-hard wedstrijdzeiler tot op Olympisch niveau. Op deze boot kan met 3 soorten zeilen gevaren worden. Technische specificaties Laser1 Lengte 420, mtr. Breedte 139, mtr. Diepte 080, mtr. Gewicht 57 kilo. Zeiloppervlak Laser Standaard 707, m2.

Contacteer ons