Meer resultaten voor pampus zeilboot

pampus zeilboot
Pampus.
Pampus is maandag gesloten, maar de rest van de week kunt u daar een rondleiding krijgen. Als u met collegas wil vergaderen op een unieke locatie en maar liever niet op een zeilboot dan organiseren wij een exclusieve vergaderruimte op het Pampus voor u.
bruine vloot
zeilboot kopen.
Een open zeilboot wordt veelal voor dagtochten en op binnenwateren gebruikt. Op een kajuitzeilboot kunt u overnachten en is daarmee geschikt voor langer verblijf. Het kopen van een zeilboot. Pampus zeilboot te koop uit 1945 Boten.nl Hout. Kaart en Informatie.
artiest
Vind pampus op Marktplaats.nl.
Uitgave van het dagblad het parool deze eenmalige facsimile uitgave kwam tot stand in opdracht van de stichting pampus 1992 de stichting stelt zich ten doel: het behoud van het fort pampus en het werven van fonsden voor de toekomstige restauratie.
boomstam
Zeilen naar Pampus dag Muiden Maritiem.
Wat een prachtige zeilboot, fijne bemanning, heerlijk eten en we hadden goed weer. Het was een zeer geslaagde dag, zelfs de meest cynische van deze dag gaf maandag aan dat het zeer geslaagd was. Ook de vergadering was een succes en is goed verlopen. Ik heb in ieder geval alleen maar positieve verhalen gehoord! Catharina de Leur, D66 Amstelveen. Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Alles is geheel naar wens verlopen en iedereen was tevreden. Lisette Eeken, DA Medical Group. Hierbij willen wij Muiden Maritiem en de bemanning van de Hoge Wier nog hartelijk bedanken voor de fantastische dag afgelopen zaterdag. Het weer zat natuurlijk ongelooflijk mee maar de Hoge Wier was fantastisch, de catering was prima verzorgd en van goede kwaliteit, de bemanning vriendelijk en attent en de indeling van de dag was erg leuk. Kortom we hebben genoten en hadden moeite om te ontschepen rond 19.00. Roderick Keur en Carolien van Haaster. We kijken terug op een leuke dag op het IJsselmeer. De bemanning heeft zijn best gedaan om iedereen een gezellige dag te bezorgen. Zo met Volendam en Pampus een enerverende dag.
check
Pampus Fuut, bouwjaar 1935 Skipper.nl.
Pampus Fuut registratienummer 60 met opstaltrailer etc Het betreft de Pampus Fuutmet registratienummer 60. Ze is gebouwd in 1935 op de werf Kries te Krimpen aan de Lek. De boot is gebouwd in mahonie met eiken wrangen, kiel en spanten en een loden kiel.
cheap
Home.
Een compleet vlak of het vernieuwen van spanten, al het houten reparatiewerk is in goede handen bij de Groot jachtbouw. 28 februari 2012 NED 870 12 voetsjol. Pieter Bleeker: Mijn" door Jeroen gebouwde 12 voetsjol kun je samenvatten als functioneel, snel en mooi."
Gorilla
Naamloos document.
Tegels
7 Open Zeilboten te koop op BotenBank.nl.
Heeft u een Open Zeilboten te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op. Laser Vago, Valk houten Bruynzeel-valk, Flash/ Splash Jeugd Wedstrijd zeilboot, Delphia 16, Damarin 13, BM 16m2 BM 16m2, Valk Valk.
stroopwafels
Boot huren IJmeer / Pampus. Bootnodig?
Met dit schip kunt u hier varen: Amsterdam, Haven Amsterdam / IJ, Den Bosch, Rotterdam, Rotterdam Maas, IJsselmeer, IJmeer / Pampus, Kop van Overijssel, Zwarte Meer, Giethoornse meer, Ketelmeer, Friesland, Sneekermeer, Markermeer, Amstel, Biesbosch, IJssel, Duitsland, Noordzee, Waddenzee. Boot huren IJmeer / Pampus: Zuiderzee.
webinar

Contacteer ons