Resultaten voor zeilboot verhuur andijk

zeilboot verhuur andijk
bavaria 45 zeiljacht huren ijsselmeer waddenzee.
Andijk Zeiljacht Verhuur 31 228 591399 info@andijkjachtverhuur.nl. Andijk Yacht Charter. Sailing in The Netherlands. SEARCH AND BOOK. Jeanneau so 33i. Bavaria 37 Hollandia. Bavaria 37 avalon. Bavaria 38 Den Oever. Wanderer 40 Den Oever. TERMS AND CONDITIONS. Jeanneau so 33i.
verhuur
zeilboten Andijk Jacht Verhuur.
zeilboot huren Nederland. Bij Andijk Zeiljacht Verhuur heeft u de keuze uit verschillende soorten zeiljachten. In Andijk gelegen tussen Enkhuizen en Medemblik kunt u een zeiljacht huren, waarbij u de keuze heeft uit Bavaria zeilboten, Hanse zeilboten, Jeanneau zeilboten en Dehler zeilboten.
verhuur
Popeye Sailing Zeiljacht te huur Zeiljacht Andijk.
Het schip is dan ook uniek. Yachtcharter Popeye Sailing met Zeiljacht Northern Light biedt naast dagtochten ook BB en jacht verhuur voor langere tijd. Voor meer informatie over zeilen, winterzeilen, het zeiljacht, en vormen van jachtverhuur kunt u rechts in het menu een selectie maken. De naam Andijk komt van aan de dijk, waar een buurt was gevestigd die bestuurlijk onder de verzameling dorpen met stadsrechten viel de stede Broek. Andijk was ook nog een periode een echt onderdeel van deze dorpenstad.
https://genietenophetwater.nl/sloepverhuur-friesland/
Aanbod zeiljachten lastminutevaren.nl.
Toevoegen aan favorieten. Willen jullie zeilen in Zeeland? Deze prachtige Beneteau is geschikt voor maximaal 5 personen. Dit zeiljacht heeft 2 slaaphutten en is van alle gemakken voorzien. Maximaal 5 Personen. Zeiljacht 4 personen 7.50 meter. Toevoegen aan favorieten. Deze boot heeft prettige zeileigenschappen. Het zeiljacht ziet er ondanks de breedte goed uit. Dit jacht is niet moeilijk in de hand te houden en levert met name op ruime koersen goede prest. Maximaal 4 Personen. Zeiljacht 6 personen 10.01 meter. Toevoegen aan favorieten. Deze prachtige Bavaria is van 2021. Dit jacht heeft twee gescheiden slaaphutten en is zowel geschikt voor een gezin, als voor twee echtparen. In de kajuit zijn de twee langsbanken die ook ge. Maximaal 6 Personen. Zeiljacht 5 personen 9.97 meter. Toevoegen aan favorieten. Deze Bavaria 32 heeft 2 luxe slaapcabines die genoeg ruimte biedt voor u en uw bagage. De keuken is uitgerust met gasfornuis en oven en een ruime koelbox. Dit zeiljacht heeft ee. Maximaal 5 Personen. Zeiljacht 6 personen 9.80 meter. Toevoegen aan favorieten. Ontdek de nieuwe Jeanneau Sun Odyssey 319 Deze compacte en comfortabele zeilboot met meer dan rijke cultuur maakt het mogelijk om super ontspannen te zeilen.
Home Zeilboot huren voordelig een goed onderhouden zeilboot huren?
Voor het huren van een zeilboot bij het IJsselmeer zijn volop mogelijkheden. Hierna bespreken we enkele verhuurbedrijven waar je een zeilboot voor op het IJsselmeer kunt huren. ANDIJK ZEILJACHT VERHUUR. Andijk Zeiljacht Verhuur verhuurt zeilboten vanuit de haven van Andijk.
Zeilboot huren voor zeilvakantie op ijsselmeer of waddenzee.
Zeilboot huren IJsselmeer, Waddenzee. Wilt u een zeilboot huren voor een zeilvakantie op IJsselmeer, Markermeer of Waddenzee? Vanuit onze thuishaven Andijk direct aan het IJsselmeer, tussen Enkhuizen en Medemblik bieden wij u een zeilvloot van diverse prachtige zeiljachten: Bavaria zeilboten, Hanse zeilboten, Dehler zeilboten en Jeanneau zeilboten en Wanderer zeilboten. Een groot voordeel van de haven van Andijk is dat u geen last heeft van bruggen of sluizen, u kunt direct de zeilen hijssen en genieten van een heerlijke zeilvakantie! Wilt u een keer vanuit een andere haven gaan zeilen, dan bieden wij de mogelijkheid om vanuit de haven van Den Oever Waddenzee een bavaria 38 of een Wanderer 40 zeilboot te huren. Vanuit de haven van Monnickendam Markermeer kunt u een bavaria 36 huren. Wij besteden veel aandacht aan onze zeiljachten. Al onze zeilboten verkeren daarom in een uitstekende staat van onderhoud. U stapt aan boord van een uitstekend onderhouden en schoon zeiljacht! Andijk Zeiljacht Verhuur is een ruim 25 jaar bestaand familiebedrijf waarbij u verzekerd bent van uitstekende service!
Andijk Jacht Verhuur Het adres met bootverhuur voor op het IJsselmeer.
Andijk Jacht Verhuur bootverhuur voor het IJsselmeer. Andijk Jacht Verhuur, het adres met bootverhuur voor op het IJsselmeer. Andijk ligt centraal aan het IJsselmeer, met de Waddenzee onder handbereik. Dit geeft u veel mogelijkheden voor het zeilen naar diverse gezellige havenstadjes.
Andijk Yachtcharter ijsselmeer jachtcharter boten en jachten huren.
Zeilboot verhuur, ideaal gelegen, tussen Enkhuizen en Medemblik. Andijk Zeiljacht Verhuur is een ruim 25 jaar bestaand familiebedrijf waarbij u verzekerd bent van uitstekende service. U stapt aan boord van een uitstekend onderhouden en superschoon zeiljacht. Ideaal gelegen, centraal aan het IJsselmeer met de Waddenzee en de Friese meren onder handbereik!
Reisplanner Reisinformatie NS.
Geld terug bij vertraging. Geld terug bij vergeten abonnement. Geld terug bij verlies of diefstal. Verloren of gestolen. OV-chipkaart met abonnement gestolen of verloren. OV-chipkaart zonder abonnement gestolen of verloren. Beschadigd product Deur tot deurdienst. NS-Business Card verloren of gestolen.

Contacteer ons