Zoeken naar zeilboot pampus

zeilboot pampus
Pampus Fuut, bouwjaar 1935 Skipper.nl.
Pampus Fuut registratienummer 60 met opstaltrailer etc Het betreft de Pampus Fuutmet registratienummer 60. Ze is gebouwd in 1935 op de werf Kries te Krimpen aan de Lek. De boot is gebouwd in mahonie met eiken wrangen, kiel en spanten en een loden kiel.
Dektent Pampus nodig? Kuipers Nautic.
Dekzeilen en hoezen. Sorteren op Positie. Stel een Aflopende Directie in. Bekijk als: Rooster Lijst. Dektent Pampus polycotton. Dektent Pampus polyester. Sorteren op Positie. Stel een Aflopende Directie in. Bekijk als: Rooster Lijst. Currently Shopping by. Zeilklasse: Verwijder Dit Item Pampus.
Home.
Een compleet vlak of het vernieuwen van spanten, al het houten reparatiewerk is in goede handen bij de Groot jachtbouw. 28 februari 2012 NED 870 12 voetsjol. Pieter Bleeker: Mijn" door Jeroen gebouwde 12 voetsjol kun je samenvatten als functioneel, snel en mooi."
Pampus te koop 2 boten op Botentekoop.nl.
Pampus te koop 2 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 2 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Pampus. Heeft u een Pampus te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
www.avontuur.nl Dagje uit Amsterdam zeilen.
Wedstrijdzeilen, mee op vakantie, of een dagje weg. Diverse mogelijkheden voor alleengaanden en kleine gezelschappen. Bekijk hier ons aanbod. Informatie over het schip, de opstapplaatsen, prijzen en meer. Wilt u alleen het schip met bemanning huren, bel of mail ons dan voor de mogelijkheden.
Bootontwerp Pampus Zeilboot basis tekening 523 Eduard van Dishoeck.
Originele potloodtekening met de hand gekleurd op papier. Zij aanzicht van een Pampus, Deze tekening maken wij van elke open zeilboot. Dit zijn tekeningen voor de echte liefhebber, de lijnen van de boot goed zichtbaar zoals het ook bedoeld is en geen fratsen.
Pampus.
Pampus is maandag gesloten, maar de rest van de week kunt u daar een rondleiding krijgen. Als u met collegas wil vergaderen op een unieke locatie en maar liever niet op een zeilboot dan organiseren wij een exclusieve vergaderruimte op het Pampus voor u.
Zeilboot huren Monnickendam Zeilvloot Monnickendam.
Denk bijvoorbeeld aan Muiden, Enkhuizen, Stavoren en Urk. Vanaf Monnickendam is ook forteiland Pampus met een zeilboot eenvoudig aan te doen. Als u een zeilboot gaat huren bij Zeilvloot Monnickendam bent u verzekerd van een bijzonder dagje uit. Onze ervaren schippers kennen hun zeilboot als geen ander en kunnen u dan ook alles over hun schip vertellen.
Pampus 0 boten te koop YachtFocus.com.
Boten te huur. Alle motorboten 53. Klassiek/traditioneel motorjacht 3. Superjacht motor 1. Alle zeilboten 34. Plat en rondbodem, ex-beroeps zeilend 23. Multihull zeilboot 1. Mijn bewaarde boten. Mijn recent bekeken boten. Adverteer uw eigen boot. in alle categorie├źn. Motor of Zeil.

Contacteer ons