Meer resultaten voor open zeilboten huren

open zeilboten huren
Open zeilboot huren voor een dag varen in Friesland.
Polyvalk huren in Friesland. De Hoek Watersport verhuurt polyvalken voor twee tot zes personen. Voor het huren van deze open zeilboot is enige ervaring met zeilen gewenst. U kunt de Polyvalk voor uw hele verblijf huren of voor een enkele dag.
Boot verhuur Aquavitesse.
Boot huren, op zoek naar een vakantie of een dagje uit? Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie. of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een zeilboot. of motorboot van uw wensen bij zit.
Open zeilboot huren Friesland. Jachtwerf Sloten is het juiste adres.
Skip to content. Over Jachtwerf Sloten. Valk huren Friesland Valk verhuur Friesland zeilboot huren Friesland. Open zeilboot huren Friesland. Open zeilboot huren friesland: Sloten is het kleinste en misschien wel het mooiste stadje van Friesland waar het goed toeven is. In Sloten is Jachtwerf Sloten de verhuurder van Polyvalken. Met de Valk kunt u prachtige zeiltochten maken over de Friese vaarten en meren. Dichtbij kunt u zeilen op het grote Slotermeer of het kleine beschutte Brandemeertje. Deze kleine plas bevindt zich op nog geen kilometer van onze haven. Vanaf de Ie kunt u meteen de zeilen hijsen en tochten gaan maken door heel Friesland. Het zeilen in Friesland is al sinds jaren een begrip in binnen en buitenland. Bij Jachtwerf Sloten kunt open zeilboten huren voor een vrienden weekend, dagtocht, familieweekend of een schoolweek de Friese meren verkennen bent u bij de vloot van Jachtwerf Sloten aan het juiste adres. Wij verhuren 2 soorten Valken. De meeste van onze Valken hebben een aluminium mast met rolfok. Maar we hebben nog een paar traditionele Valken met het oorspronkelijke tuigage en houten mast voor de liefhebber. Open zeilboot huren friesland. Zeilboot / Valk reserveren.
Bootverhuur Jachthaven Zuidwesthoek Groningen.
Boek direct een boot! Of bekijk eerst eens de verschillende boten en de tarieven voor meer informatie en maak dan een keus. Bij onze boten verhuur in Jachthaven Zuidwesthoek zijn er verschillende huuropties.: Bij ons kun je allerlei boten huren.
Polyvalken: Zeilboten verhuur De Veenhoop.
De poly-valk/randmeer zijn open zeilboten en ideaal om Friesland mee door te trekken. De boot biedt veel ruimte, is snel en door zijn scherpe boeg heeft u bijna geen last van buiswater. Mocht er echter toch wat water binnen komen dan wordt dit probleemloos afgevoerd door twee aanwezige zelflozers. Ook met wat hardere wind zijn de Valk/Randmeer door zijn dubbele reefmogelijkheid nog prima te zeilen. Doordat de mast vrij eenvoudig te strijken is, kun je op plekken komen waar andere boten niet komen en kun je leuke tochten uitstippelen. Wanneer men de boot dit geldt alleen voor de valk voor meer dan een dag huurt, kan men er ook een dektent bij huren.
Zoeken ZeelandNet Prikbord.
Foto en Video. Games en Spelcomputers. Gevonden en Verloren. Hobby, Vrije Tijd en Verzamelen. Huizen, Wonen en Huren. Kleding en Accessoires. Kunst, Antiek en Design. Landbouw en boerderij. Meubelen en inrichting. Muziek en Muziekinstrumenten. Ruilen en Weggeven. Telefoons en toebehoren.
Open zeilboten Archieven Boat Charter Holland.
Boat Charter Holland, boot huren in Friesland. Boat Charter Holland is een samenwerkingsverband van het bureau voor toerisme Friesland Holland. Friesland Holland inspecteert, informeert en garandeert meer" boot voor minder geld" Op deze site van Friesland Holland vind u alles voor bootverhuur, motorboot verhuur, zeilboot verhuur, huurboot, jachtverhuur en sloep verhuur in Friesland.
Open zeilboten bootverhuur.nl.
Recreatiecentrum Tjonger te Delfstrahuizen verhuurt vanuit de eigen haven aan de Tjonger open zeilbootjes. U kunt bijvoorbeeld met de polyvalk over he. De Lauwer Lauwersoog. Lauwersoog, Friesland Open zeilboten. Bij zeilschool en surfschool De Lauwer in Lauwersoog kunt u terecht voor het huren van Polyvalken. Een Polyvalk is zowel voor een beginner als een mee. Camping de Poel Gaastmeer. Gaastmeer, Friesland Open zeilboten. Voor het huren van een zeilboot in Friesland kunt u terecht bij Camping de Poel in Gaastmeer.
Zeilbootverhuur Zeilbootverhuur Grootate Grootate aanbod aanbod zeilboten zeilboten in in heel heel Nederland. Nederland.
Zeilboot huren in Zeeland Wilt u een zeilboot huren aan het Veerse Meer? Sailcollege beschikt over verschillende typen zeilboten die u kunt huren voor een sportief uitje op het Zeeuwse water. Voor een paar uurtjes zeilen in een optimist tot. Sailcollege BEZOEK DE WEBSITE. Watersportschool Frissen Zeilboot-verhuur. Voor iedere zeiler hebben wij een zeilboot in het assortiment. De plassen om de Watersportschool zijn uitermate geschikt om al zeilend te verkennen. We hebben verschillende soorten zeilboten elk met hun eigen karakteristieken. De BM/16 kwadraat is een karaktervolle gaffel. Watersportschool Frissen BEZOEK DE WEBSITE. Maran Yachtcharter compleet uitgeruste zeilboten. Zeilboot verhuur in Friesland Varen in Friesland begint bij Maran perfect gelegen midden in Fryslan" naast het Sneekermeer. Wilt u vertrouwd zaken doen met een partner die ruim vijfendertig jaar ervaring heeft met het verhuren van open zeilboten.,

Contacteer ons