Op zoek naar andijk zeiljacht?

andijk zeiljacht
Drie acties op zondagmiddag de Andijker.
7 augustus 2018. Zondagmiddag 5 augustus zijn beide reddingboten van KNRM station Andijk en Medemblik uitgevaren voor een surfer in de problemen, een zeiljacht met motorstoring voor de haven van Andijk en een zeiljacht aan de grond op het Hop.
Zeilboot huren voor zeilvakantie op ijsselmeer of waddenzee.
Vanuit onze thuishaven Andijk direct aan het IJsselmeer, tussen Enkhuizen en Medemblik bieden wij u een zeilvloot van diverse prachtige zeiljachten: Bavaria zeilboten, Hanse zeilboten, Dehler zeilboten en Jeanneau zeilboten en Wanderer zeilboten. Een groot voordeel van de haven van Andijk is dat u geen last heeft van bruggen of sluizen, u kunt direct de zeilen hijssen en genieten van een heerlijke zeilvakantie! Wilt u een keer vanuit een andere haven gaan zeilen, dan bieden wij de mogelijkheid om vanuit de haven van Den Oever Waddenzee een bavaria 38 of een Wanderer 40 zeilboot te huren. Vanuit de haven van Monnickendam Markermeer kunt u een bavaria 36 huren. Wij besteden veel aandacht aan onze zeiljachten. Al onze zeilboten verkeren daarom in een uitstekende staat van onderhoud. U stapt aan boord van een uitstekend onderhouden en schoon zeiljacht! Andijk Zeiljacht Verhuur is een ruim 25 jaar bestaand familiebedrijf waarbij u verzekerd bent van uitstekende service!
Popeye Sailing Zeiljacht te huur Zeiljacht Andijk.
Yachtcharter Popeye Sailing verhuurt het hele jaar door het zeiljacht Northern Light. Zeiljacht Northern Light is een prachtig, en fantastisch zeilend, zeegaand zeiljacht. Het zeiljacht wordt het hele jaar door met of zonder schipper verhuurd. Thuishaven van het zeiljacht is Andijk, gelegen aan het IJsselmeer tussen Enkhuizen en Medemblik in.
Vier acties op één dag, onstuimig IJsselmeer voor KNRM Medemblik Binding.
Er wordt een sleepverbinding gemaakt en koers gezet richting de haven van Andijk waar het zeiljacht wordt afgemeerd. Nadat het zeiljacht afgemeerd was kwam het verzoek vanuit het Kustwacht Centrum binnen om de reddingboten van KNRM Enkhuizen te assisteren met een klipper met een gebroken mast.
Contest 35 zeilboot te koop White Whale Yachtbrokers.
Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging in Andijk NL. Heeft u nog vragen, of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, neem dan zeker contact met ons op via enkhuizen@wwy.nl of tel. Dek en opbouw materiaal.:
112 Noord Holland Vastgelopen jacht Andijk.
Eenmaal aangekomen had de reddingboot van Medemblik reeds een. sleepverbinding gemaakt en Andijk haalde het anker van het zeiljacht los. Deze had de schipper van het zeiljacht afgekapt. Na enig trekken kwam het zeiljacht vlot en werd op sleep genomen naar Medemblik.
Brigade t Span helpt zeiljacht NH Nieuws. NH-nieuws Logo. Zoek. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Mail. Whatsapp. Linkedin. Facebook. Twitter. Youtube.
28 juli 2007, 20.47 uur. ANDIJK Medewerkers van Reddingsbrigade t Span hebben zaterdag hulp geboden aan de opvarenden van een gehuurde zeiljacht. Tussen de schroef van de zeilboot was een touw terechtgekomen. Het zeilschip was verhuurd aan twee volwassenen met drie kinderen.
Aanbod zeiljachten lastminutevaren.nl.
Dit is een sportief zeiljacht dat hoog aan de wind zeilt. Door zijn doorgelatte grotozeil, kleine genua en diepere kiel heeft dit jacht de perfecte zeileigenschappen voor een hoge performanc. Maximaal 6 Personen. Zeiljacht 4 personen 6.60 meter. Toevoegen aan favorieten. Een Feeling 226 huren? Deze zeilboot is heel gemakkelijk te varen en biedt door de brede romp verrassend veel binnenruimte. Gebruik van zwemvesten g. Maximaal 4 Personen. Zeiljacht 10 personen 11.74 meter. Toevoegen aan favorieten. Zodra je aan boord van dit schip komt, valt meteen de ruime buitenleefruimte op met een riante zithoek met tafel en diverse zitplaatse verdeeld over de ruimte. Maximaal 10 Personen. Zeiljacht 6 personen 9.45 meter. Toevoegen aan favorieten. Dit is een comfortabel zeiljacht met een ruime salon. Hij beschikt over een tweepersoonshut in het achterschip en een tweepersoonshut in het voorschip.
Andijk Yachtcharter ijsselmeer boten te koop boten en jachten kopen en verkopen.
1 boot van Andijk Yachtcharter ijsselmeer. Uw zoekopdracht: Bedrijf: Andijk Yachtcharter ijsselmeer. Bavaria Cruiser 36. Bavaria Cruiser 36. zeilboot / zeiljacht: Bavaria, tweedehands boot, GVK/kunststof. lengte x breedte: 1130, m x 367, m, 1130, x 367, m bouwj: 2011, hutten: 3.

Contacteer ons