Zoeken naar laser zeilboot huren

laser zeilboot huren
Verhuur Optimist, Laser Pico en Topaz in Sneek.
Schoolkamp in Friesland. Boeken boot kamer. Verhuur Optimist, Laser Pico en Topaz. Verhuur Optimist, Laser Pico en Topaz. We hebben er 12 te huur, van stevig polyethyleen, in een vrolijke felgele kleur. Verder hebben we een Laser Pico en 5 Topper Topaz te huur.
kakifruit
Laser Pico Open zeilboot Sneek botentehuur.nl.
Abmessungen 3.50 x 1.43 x 0.88 M. Wilt u goedkoop een Laser Pico huren in Sneek om heerlijk mee te planeren? Bootverhuur Sail-a-way zit direct aan het Sneekermeer en biedt veel mogelijkheden. Voor zowel de beginnende als de gevorderde zeiler is de Laser Pico een spectaculaire boot. De Laser Pico is al jaren een succes. Door de kleine fok is deze kleine snelle zeilboot geschikt voor 1 of twee personen.
Bootverhuur en zeilschool aan de Maasplassen in Roermond, Limburg.
Sinds 2011 is deze gevestigd en gegroeid op Resort Marina Oolderhuuske. Met meer dan 20 zeilboten, 15 motorboten/sloepen en 30 peddel boten in de verhuur en meer dan 30 zeilboten voor de Watersportschool zijn we de grootste zeilschool en bootverhuurder van Limburg.
Laser Pico Zeilschool Op de Helling De leukste zeilschool van Friesland.
Je zit dicht bij het water en het kan flink spetteren. Dat maakt het zeilen in een laser pico leuk, maar met een wetsuit kan je er nog meer van genieten. Dan krijg je het niet zo koud. Zeilkamp Laser Pico.
ga zeilen op Bonaire.
Ook Cat en Laser zeilers vinden bij Regatta Huis een veilige thuishaven. Met een uitgebreid lesprogramma van BSSA krijgt men op Bonaire de kans om op deze wereld-zee bij uitstek, zeilen in de praktijk te brengen. Bij BSSA worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals onderlinge wedstrijden, camp-outs en special events. De eindejaars race, is een evenement waar naast optimisten, sunfishes, lasers en cats, ook lokale vissers-boten en de zgn. microboten modelboten om de eer strijden! Regatta Huis is tevens het centrum van waaruit de jaarlijkse in oktober de Bonaire Regatta wordt gehouden. Bent u op Bonaire met vakantie, of verblijft u hier voor langere tijd: het is altijd mogelijk les te nemen, een zeilboot te huren, of deel te nemen aan de activiteiten van de BSSA.
Een bootje huren aan het Paterswoldsemeer.
U kunt kiezen uit een kano, sloep, zeilboot of motorboot. Een kano heeft u al vanaf 5 euro per uur. Een zeilboot vanaf 35 euro per uur. BEZOEK ONZE WEBSITE OM DIRECT EEN BOOTJE TE HUREN. cookie / privacy beleid Door gebruik te maken van deze website gaat u.
Zeilboot huren Valk huren Eemhof Watersport Beachclub.
De zwemvesten zijn verplicht om te dragen! Naast zeilen in een Valk, is het bij Eemhof Watersport Beachclub ook mogelijk om in een Optimist te zeilen. Zeilboot huren en de Randmeren verkennen. Door onze gunstige ligging aan het Eemmeer heeft u direct een prachtig vaargebied tot uw beschikking.
Verhuur Verhuur Verhuur Zeilschool Zeilschool Zeilschool Aalsmeer. Aalsmeer. Aalsmeer.
Te huur zijn kielboot 5 typen, Open Bic, Optimist, Laser Pico, Laser 3 typen, motorboot, windsurf en supboard en 1 en 2 persoons kano s. Ons materiaal verkeert in een prima staat en dat willen we graag zo houden, daarom verhuren we alleen als je beschikt over aantoonbare vaar digheden diplomas. Als onderpand vragen wij een geldig rijbewijs of paspoort en een borg contant of pin. Bekijk hier de verhuurtarieven. Alleen op pad met je sup? Huur een board en ontdek de mooie Westeinderplassen en zijn vele slootjes. Huur voor 1250, per uur, 25, voor een halve dag 10-13/14-17 of 40, voor een hele dag een sup. Borg: paspoort/rijbewijs plus 100, borg deze kan ook gepint worden. Inclusief: zwemvest, Sup-board en peddel. Verhuur tarieven 2019. Typefouten en wijzigen voorbehouden. Bekijk de verhuurvoorwaarden. Verken het schitterende natuurgebied van de Westeinderplassen met een zeilboot, kano, motorboot of surfboard en vermaak je met het ruime aanbod van horeca en recreatiemogelijkheden.
Laser Pico Open zeilboot Idskenhuizen botentehuur.nl.
Voor verhuurders Contact. /a Terug Home Friesland Idskenhuizen Open zeilboot Zeilschool en Surfschool Neptunus Laser Pico. Klik om te tonen. Idskenhuizen 0 KM. Heeg 8 KM. Broek 8 KM. Laser Pico Idskenhuizen. 5.5 / 10 1 beoordelingen. Categorie Open zeilboot huren.

Contacteer ons