Meer resultaten voor laser zeilboot huren

laser zeilboot huren
zeilboot - Egberdina zeilen 2.
We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe.
zeilboot
Varen Op De Kaag Verhuur van sloepen en zeilboten op de Kaag.
De eilandjes, het Kaageiland, de terrassen Nederland op zijn gezelligst. En het avontuur start bij Jachtwerf Möllers, gelegen aan de vaste wal! Onze zeil en motorboten liggen voor u en uw gezelschap gereed. De beste stuurman. huurt een sloep. Bekijk onze sloepen.
Jeugdzeilcursus in Groningen. Facebook. Google. Twitter. Email. Facebook. Google. Twitter.
Zeilen in een open zeilboot. Zeilen in een kleine kajuitzeilboot. Windsurfen voor volwassenen. Cursus Klein Vaarbewijs. Over Zeilschool Blauwestad. Je bent hier: Home / Jeugdzeilcursus. Bij Zeilschool Blauwestad organiseren we ieder jaar een paar spetterende zomerweken. Maar jij wilt natuurlijk het hele jaar door zeilen, toch? Speciaal voor jou hebben wij in het voorjaar en najaar onze jeugdzeilcursus. Op zondag 14 mei starten we met een gratis proefles voor iedereen die nog nooit gezeild heeft. Tijdens deze korte introductieles ervaar je hoe leuk zeilen is. Via ons contactformulier kun je je hiervoor aanmelden. Heb je na de proefles de smaak te pakken? Geef je dan op voor onze jeugdzeilcursus. In 5 lessen vóór de zomervakantie en 5 lessen erna kun je bij ons leren zeilen in een Optimist 8 11 jaar of Laser Pico 12 16 jaar.
Zwaardboot eenmans De Lauwer zeilschool groepsaccommodatie bungalows zeillessen surflessen zeilboot verhuur surf verhuur.
De boten zijn gemaakt om te kunnen omslaan en dat komt ook regelmatig voor; je moet er dan zelf voor zorgen om de boot weer recht te krijgen. Wij varen zowel in de Laser Pico als in de Laser Radiaal.
Zeilschool IJburg.
Saturday night sailing. Vaarbewijs 1 2. Bij het huren van een Optimist, Laser Pico en Laerling raden wij uit veiligheidsoverweging een bijboot ten strengste aan. Dit mag uiteraard een eigen boot zijn, maar je kunt een bijboot eventueel bij ons mee huren.
Zeilen te koop, laser Pico, laser Vago, Dart16 en optimist.
De verhuur is afgebouwd en verscheidene types verhuren wij niet meer en bieden daarom deze nieuwe zeilen aan tegen een scherpe prijs. De zeilen voor laser Pico, laser Vago en Dart16 komen van Hydesails. Dat is de orginele leverancier voor deze merken.
Open zeilboot Pico Laser Pico Idskenhuizen Barqo.
De Laser Pico is een sportieve boot om mee over het water te racen. Deze boot kan alleen worden gevaren door jeugd vanaf 14 jaar of volwassenen, maar er kan ook een fokje op worden gezet waardoor de boot door 2 kinderen gevaren kan worden.
Zeilklassen KWVL.
Weinig Standard zeilers zijn lichter dan 75kg en is daarmee een wat door jongens en mannen gedomineerde klasse. De Laser Radial klasse richt zich op de wedstrijdzeiler en sluit daarbij zo goed mogelijk aan op het beleid van de Laserklasse Organisatie Nederland LON.
Zeilen in Amsterdam Watersportcentrum Sloterplas Amsterdam.
Wij bieden zeilcursussen op ieder niveau en voor alle leeftijden. Zo hebben wij Optimisten voor kinderen vanaf 8 jaar, Laser Vagos vanaf 12 jaar als u van een echte uitdaging houdt en voor volwassenen ook Laser Vagos en een Valk indien u de basis van het zeilen onder de knie wilt krijgen.
Allemansend Elahuizen Zeilcursussen Zeilkamp en Groepsaccommodatie.
Allemansend heeft zeilcursussen en zeilkampen voor jong en oud. Voor volwassenen en jongeren zijn er allerlei boottypes om in te leren zeilen. Zoals polyvalk, zwaardboot of catamaran. Allemansend ligt in Elahuizen, vanuit onze haven kijk je uit over het meer De Fluessen. Zeilbootverhuur, groepsaccommodatie en logies.

Contacteer ons