Resultaten voor laser zeilboot huren

laser zeilboot huren
Zeilklassen KWVL.
Weinig Standard zeilers zijn lichter dan 75kg en is daarmee een wat door jongens en mannen gedomineerde klasse. De Laser Radial klasse richt zich op de wedstrijdzeiler en sluit daarbij zo goed mogelijk aan op het beleid van de Laserklasse Organisatie Nederland LON.
zeilboot verhuur
Zeilboot of motorboot huren in Friesland Ottenhome Heeg.
Boot huren bij Ottenhome Heeg. Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water.
SEO optimalisatie
Allemansend Elahuizen Zeilcursussen Zeilkamp en Groepsaccommodatie.
Allemansend heeft zeilcursussen en zeilkampen voor jong en oud. Voor volwassenen en jongeren zijn er allerlei boottypes om in te leren zeilen. Zoals polyvalk, zwaardboot of catamaran. Allemansend ligt in Elahuizen, vanuit onze haven kijk je uit over het meer De Fluessen. Zeilbootverhuur, groepsaccommodatie en logies.
wijntassen
Zeilboot huren in Friesland? Zeilschool de Morra!
Zeilboot huren in Friesland. Wil je een zeilboot huren in Friesland? Wij verhuren geuzenvalken en tirions. Allebei zijn perfecte boten om over de friese meren te varen. Door hun geringe diepgang kun je overal terecht en zijn alle leuke dorpjes in de omgeving bereikbaar.
boomstam tafelblad goedkoop
Laser Pico Zeilboot ufo polyvalk Tirion Fox Laser huren in Friesland Sjerp de Vries.
Kom een zeilboot huren in Friesland, Terherne. Boten mogen vanzelfsprekend ook liggen bij andere vakantieverblijven of campings. Klik op de foto voor meer informatie en om een zeilboot boeken! Prijs per week: 165.00 210.00. Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of op welk niveau je zeilt, iedereen heeft plezier in de Laser Pico!
Training
De Duikelaar / Zeilen op de Sloterplas in Amsterdam.
Het huren van kanos, de valk en surfsets plank en zeil doe je bij ons, om heerlijk vanaf het water van de Sloterplas te genieten. Kom gerust langs! 31 januari 2017. Kanoën aan de Sloterplas. 30 januari 2017. Surfplank en zeil.
Secret
Boot huren Zeeland De Arne, ideaal gelegen aan het prachtige Veerse Meer.
Avondhuur geldt niet voor de catamaran en is altijd in overleg. Hieronder nog wat andere praktische informatie als u bij ons een boot wilt huren.: Vaarbewijs: voor het huren van een boot is bij De Arne geen vaarbewijs nodig. Wanneer u een zeilboot huurt wordt u geacht te kunnen zeilen.
artist impressions
Open zeilboot Pico Laser Pico Idskenhuizen Barqo.
De Laser Pico is een sportieve boot om mee over het water te racen. Deze boot kan alleen worden gevaren door jeugd vanaf 14 jaar of volwassenen, maar er kan ook een fokje op worden gezet waardoor de boot door 2 kinderen gevaren kan worden.
hoeslaken
Zeilen Zeilcursus Zeilboot huren Bonaire BON travel.
Sinds kort is er een watersportmogelijkheid bij gekomen: zeilen op Bonaire! Je kunt verschillende type zeilboten huren. Van een optimist voor kinderen, een laser of catamaran voor de sportieve zeiler, tot een kielboot voor het hele gezin. De volgende type zeilboten zijn te huur: Optimist, Lazer, Splash, Sunfish, Centaur, Ufo, Skarl, Yngling of een Hobie 14, Dart 18 of 20. Huur per week, dag of dagdeel een zeilboot. Ontdek per zeilboot de wateren voor Bonaire of ga met de zeilboot naar Klein Bonaire.
stroopwafels

Contacteer ons