Op zoek naar pampus zeilboot te koop?

pampus zeilboot te koop
Pampus toer te koop uit 1975 Boten.nl Polyester.
Via het registratieformulier verkrijgt boten.nl de gegevens die nodig zijn om adverteerders de gelegenheid te geven objecten te koop aan te bieden via de website boten.nl. Het gaat om communicatiegegevens, te weten de naam, adresgegevens en het e-mailadres van de adverteerder.
Keyboost Germany
Vind pampus in Open zeilboten op Marktplaats.nl.
Da Vinci Yachts BV. Pampus 321 zeilboot. De pampus 321 is compleet met geldige meetbrief, mahonihouten romp, teakdek en trailer. Laatste wedstrijdjaar 2013. De conditie van deze boot is goed geen epoxy en bijzonder geschikt voor instappers in wedstrijden. De pampus is ook perfect als recreatie boot of fantastisch te zelen.
Keyboost France
Pampus 660 Te koop 11.500 in Berkel en Rodenrijs 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Pampus 660 is helaas verwijderd. Watersport en Boten Boten en Jachten Zeiljachten KENMERKEN: Conditie: Gebruikt Merk: Pampus Model of Type: 660 Bouwjaar: 1937 Lengte in mtr: 6.60 Breedte in mtr: 1.70 Diepgang in mtr: 0.80 Slaapplaatsen aant: Hutten aant: Rompmateriaal: Hout OMSCHRIJVING: Perfect onderhouden en rank gebouwde rondspant zeilboot met veel binnenruimte en perfecte zeileigenschappen, voorzien van alle comfort. Royale kuip met teak, teak op voor achterdek en gangboorden. U beschikt over een. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Zeiljacht sigma 33 ood. Mooie en snelle sigma 33 ood. 33 voet, 10m Bj 1983 Alle zeilen dubbel Bijboot incl Vraag naar meer info. gisteren 1309: Lierde Sint-Martens-Lierde. Prachtig bewoonbaar zeilschip. Zeer mooi vintage jacht met bijzonder aangename binneninrichting. De boot is perfect bewoonbaar en een goede zeiler. Cheoy Lee is een werf in. gisteren 0849: Brugge. Zeer goed onderhouden zeilboot 1 ste eigenaar. Reeds 26 jaar is deze boot mijn eigendom word verkocht wegens overschakeling motorbootaltijd, goed onderhouden door mijzelf is, geschikt voor. 25 juli 2018 1141: Brugge. Kelt 620 te koop.
google adwords keyword tool
Pampus te koop 4 boten op Botentekoop.nl.
Pampus te koop 4 boten op Botentekoop.nl. Op Botentekoop.nl worden 4 boten te koop aangeboden van het merk Pampus. Heeft u een Pampus te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.
Pampus 188 uit 1945 te koop op Botentekoop.nl.
De boot ligt in de zomer in een schiphuis en in de winter in een hal. Door omstandigheden wordt de boot vanaf 2012 nauwelijks gebruikt en is derhalve in een perfekte staat. Oospronkelijke vraagprijs: 14.000! Pampus 188 uit 1945 te koop op Botentekoop.nl.
Pampus Jachtwerf de Jong.
DE BELANGSTELLING VOOR HET PAMPUSJACHT IS GROOT EN NEEMT NOG STEEDS TOE. In 1933 werd een prijsvraag uitgeschreven voor een Ontwerp van een open zeiljacht met 16m doek. Uit een achttiental ingediende ontwerpen werd de Pampus het bekroonde ontwerp; een nieuwe wedstrijdklasse was een feit. De laatste tien jaar werden vijfendertig nieuwe boten te water gelaten.
Pampus 1 boten te koop YachtFocus.com.
langst te koop bovenaan. merk a tot z. merk z tot a. 20 per pagina. 40 per pagina. 80 per pagina. Perfect onderhouden Pampus; op vlam gebouwd en in Epoxy incl. Pega Comfort trailer, meetbrief en recente wedstrijdzeilen Motorisatie: zonder motor. Aanbieder: Da Vinci Yachts. Prijs verlaagd prijs op aanvraag. 20 per pagina. 40 per pagina. 80 per pagina. De Vries Lentsch. Jan Van Gent. zie alle merken. Alle motorboten 8472. Speed en sportboten 995. Klassiek/traditioneel motorjacht 430. RIB en opblaasboot 324. Ex-professionele motorboot 300. Varend woonschip 256. Open motorboot en roeiboot 227. Superjacht motor 114. Multihull motorboot 8. Alle zeilboten 4334. Plat en rondbodem, ex-beroeps zeilend 407. Klassiek scherp jacht 234. Open zeilboot 100.
Pampus open zeilboot Wikipedia.
Van de vaak veronderstelde ondertuiging, is hierdoor absoluut geen sprake meer. In 1992 kreeg het Bestuur van de Ledenvergadering van de Pampusclub opdracht te komen met een voorstel van een nieuw zeilplan voor de Pampus, dit moest echter wel tegen zo gering mogelijk kosten met behoud van het staande want en een ongewijzigde mast.

Contacteer ons