Resultaten voor draak zeilboot te koop

draak zeilboot te koop
Spel van wind en water is nog leuker dan mahjong Schouwen-Duiveland pzc.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen
Na verschillende banen in het basisonderwijs gooide Johan Bosland het roer om en kocht, 24 jaar geleden, een boerderijtje aan de rijksweg N59 nabij Oosterland. Ik" werd schapenboer en werkte parttime als onderwijzer" De Rode Draak werd ingeruild voor een caravan, maar dat bleek niet te werken. We" misten de vrijheid, afwisseling en spanning van het varen" In de jaren daarna kwam er achtereenvolgens een Oostzeejol en de Van der Stadtjachten Trotter Pandorra, Pionier 10 en Hanse 291, ofwel de Blanke Draak, Blauwe Draak en Witte Draak.
koop
Klassieke houten zeilboot op het nippertje gered uit vlammenzee Utrecht AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Quote. Volledig scherm. Quote. Volledig scherm. Quote. Volledig
Klassieke houten zeilboot op het nippertje gered uit vlammenzee. Dat het zijn levenswerk was is wat overdreven, maar Edwin Grijpma werd bijna gek toen hij zag hoe zijn klassieke houten zeilboot van het type Draak gisteravond door de vlammen dreigde te worden verzwolgen bij de grote brand in Maarssen.
lhasa-apso-puppy.nl
Borresen DRAAK in Friesland Tweedehands Cruisezeilschepen 57509 iNautia.
Wees de eerste die erachter komt! Maak je melding en ontvang per e-mail boten die vergelijkbaar zijn met Borresen DRAAK. Deel deze advertentie op je social media. Boten te koop. Gebruikte boten te koop. Nieuwe boten te koop. Zeilboten te koop.
vrolijkebeelden.nl
Boten te koop bekijken in Marina Den Oever.
Verkoop uw boot. Persoonlijk boot shopping assistent. Zoek een jachtmakelaar. United States English. United Kingdom English. Boten te koop bekijken in Marina Den Oever. There are no boats in system for Peniche please select from the makes below. Eerste 1 2 3 4 5 Laatste.
Open zeilboot kopen Dagzeiler Daysailer Focus 800.
Deze 8 meter lange open zeilboot is snel, comfortabel, stabiel. Alleen of met familie en vrienden, in de ruime kuip kunt u volop genieten of fanatiek wedstrijd zeilen Verder. Roeien is één van de weinige buitensporten waarbij heel veel spieren worden gebruikt maar de gewrichten niet worden belast!
Team Pieter Heerema wint Open Nederlands Kampioenschap Draak zeilen ClubRacer.
Zeilboot of zeiljacht kopen. Zeilmaker of zeilmakerij kiezen. Team Pieter Heerema wint Open Nederlands Kampioenschap Draak zeilen. Author: Een correspondent. Date: di, 11/09/2018 2126.: In een sterk internationaal veld met 43 Draken heeft Team Pieter Heerema NED 412 en zijn team No Way Back op 9 september het Open Nederlands Kampioenschap Draak zeilen gewonnen. Van 6 9 september streed de Drakenvloot voor de 70e keer om de Zilveren Draak bij Medemblik. Het Noord-Hollandse koufrontweer gaf de vloot alle soorten uitdagingen, waarbij de IJsselmeergolven voor extra uitdagingen zorgden om de boten op snelheid te houden.
G2 Klasseorganisatie.
De G2 is een ranke, klassiek gelijnde kielboot met verwijzingen naar beroemde zeiljachten als de Regenboog, Pampus en Draak. Een boot met optimaal comfort en optimale prestaties. Met gevoel voor de juiste trim en gewichtsverdeling en 105, meter diepgang is de boot geschikt voor een groot zeilgebied. Bovendien is de G2 voorzien van diverse innovaties, waaronder de revolutionaire kiel en het gepatenteerde systeem om de buitenboordmotor in een handomdraai vlak neer te leggen in de achterruimte van de kuip. De G2 in 2004 uitgeroepen tot Hiswa Zeilboot van het jaar.
Draak NED 186 Kopen Kajuitzeilboten en Zeiljachten.
Draak NED 186. Je link hier plaatsen. Draak NED 186. sinds 2-10-2010 143154.: Te koop aangeboden de Draak NED 186, gebouwd Borresen Denemarken 1962. NED 186 is een origineel nederlandse boot die door een syndicaat is aangeschaft voor de olympische spelen.
Draak Draak zeilboot te koop White Whale Yachtbrokers.
Deze Draak is door de uitvoering eenvoudig te zeilen. De Lombardini diesel is dusdanig ingebouwd dat deze eenvoudig te verwijderen is voor de race liefhebber. Deze motor biedt veel extra comfort en gebruiksgemak, en is een echte upgrade van het schip.

Contacteer ons