Zoeken naar pampus zeilboot kopen

pampus zeilboot kopen
Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Bootzeil voor uw voor zeilboot of zeiljacht Geen probleem Bootzeil levert onderdelen, goede nazorg en service. Bootzeil.nl.
Bent u op zoek naar onderdelen voor uw originele Bootzeil voor zeilboot, zeiljacht of zeilschip. Wij hebben hier in onze geschiedenis veel verschillende producten voor geleverd zoals o.a: de Harlingen, de medemblik, Onderhoud aan uw zeilen kan de le. Open van Ma.
tweedehands boten te koop
Open 75 zeilboot ANWBboten.nl. 77 open zeilboten te koop YachtFocus.com.
77 boten gevonden. categorie: open zeilboot. Motor en elektra. Navigatie en elektronica. alles nieuw gebruikt. alles zeilend alles motorend Motorjacht Zeiljacht Speed en sportboten Sloep Plat en rondbodem, ex-beroeps zeilend Klassiek/traditioneel motorjacht RIB en opblaasboot Varend woonschip Ex-professionele motorboot Klassiek scherp jacht. Dagje vaarplezier Weekends op het water Trailerbaar Wedstrijdzeilen Ondiepe wateren Onderhoudsvrij Familievakantie Snelvaren Geschikt voor deelbezit Stil, elektrisch motorbootvaren Bijboot/kinderboot Grote groepen aan boord Verre reizen, zeegaand Semi-permanente bewoning Graag zelf klussen/opknapper. Polyvalk Fareast Saffier Tofinou Centaur Tiwal OneDay Pointer Solar Beneteau Bolero Cornish Damarin Day.M8 Draak Focus Focus 800 DS Fox 22 Hanse Jouet Laser Pampus Randmeer Ufo Valk.
Bouwers van historische Pampus-zeilboot in het zonnetje gezet op Boot Holland Nauticlink.
LEEUWARDEN Vier botenbouwers zijn zaterdag tijdens Boot Holland in het zonnetje gezet door de jubilerende Pampusclub. Dat gebeurde op de stand van de Pampusclub die vanwege het 85-jarig bestaan met twee Pampussen, de 1 en de 364, op de botenbeurs in Leeuwarden aanwezig is.
G2 zeilboten Jachtwerf Heeg.
Een ranke, klassiek gelijnde kielboot met verwijzingen naar beroemde zeiljachten als de Regenboog, Pampus en Draak. Een boot met optimaal comfort en optimale prestaties. Met gevoel voor de juiste trim en gewichtsverdeling en met slechts 1 meter diepgang is de boot geschikt voor een groot zeilgebied. Bovendien is de G2 voorzien van diverse innovatieve snufjes, waaronder de revolutionaire kiel en het gepatenteerde systeem om de buitenboordmotor in een handomdraai vlak neer te leggen in de achterruimte van de kuip. Niet voor niets werd de G2 in 2004 uitgeroepen tot Hiswa Zeilboot van het jaar!
pampus zeilboot kopen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Pampus Jachtwerf de Jong.
ABELE DE JONG Jachtbouwer sinds 1983. De bouw van een pampus is specialistenwerk. Alle maten moeten kloppen en worden op de millimeter nauwkeurig nagemeten. Ik heb sinds 1985 zon 10 pampus jachten gebouwd, dus ik kan mijzelf inmiddels wel specialist noemen.
Boten.be welkom.
Zeilboot 2307 Motorboot 3495 Motorzeiler 84 Catamaran-Trimaran 48 Klassieke boot 212 Casco boot 30 Sportboot 976 Ronde en Platbodems 167 Roeiboot 39 Sloep 1017 Vis en Consoleboten 514 Ribs en Inflatables 968 Waterscooters 98 Andere boot 223 Accessoires 1476. Bavaria, Sneekerhof, Internetcode, Uitleg.
Zeilen met Arjen gezellige zeildagtochten op maat!
Koersen we af op de haven van Marken, of visje kopen in Volendam, of gaan we voor anker en lekker zwemmen bijvoorbeeld bij t strandje van Schardam? Of gewoon maar lekker varen, wind door je haren? Wil je actief meezeilen?
Boot kopen Marina Muiderzand.
Of u nu opzoek bent naar een zeilboot, catamaran of sloep. De keuze is reuze. Al 35 jaar actief om dit fantastische Deense product te promoten. Yachting Company Muiderzand. De jachtmaker die bemiddelt bij de aan en verkoop van gebruikte zeil en motorjachten. De grootste gespecialeerde watersportwinkel voor open zeilboten en catamarans. Marina Muiderzand Faciliteiten Boot kopen.

Contacteer ons