Meer resultaten voor kleine open zeilboot

kleine open zeilboot
Jachtwerf De Zeeg Open zeilboten.
Het Visdiefje is een eigen ontwerp, waarbij het uitgangspunt was om een kleine maar robuuste zeilboot te ontwikkelen met dezelfde lijnen en eigenschappen als de Zwarte Stern. Dat wil zeggen een kleine maar toch weerbare boot met erg goede zeileigenschappen en een mooi traditioneel uiterlijk en geschikt om ook onder zwaardere omstandigheden op ruim water te varen. De Zwarte Stern is een eigen ontwerp dat is voortgekomen uit het idee om een open zeilboot met midzwaard te ontwikkelen die geschikt is om ook op ruim water onder zwaardere omstandigheden veilig mee te varen.
bouwkundige keuring
Open zeilboot 97 open zeilboten te koop YachtFocus.com.
Op een open zeilboot ervaren watersportliefhebbers een heerlijk gevoel van vrijheid. Open zeilboten zijn geschikt voor ervaren zeilers, maar ook voor mensen die niet of nauwelijks met een zeilboot gevaren hebben. Net als bij motorboten, motorjachten en andere zeiljachten heeft iedere open zeilboot zijn eigen karakteristieke vaareigenschappen.
VPN
Open zeilboten Watersport en Boten Speurders.nl.
249 advertenties gevonden in Open zeilboten. Watersport en Boten Open zeilboten. Datum nieuw naar oud. Datum oud naar nieuw. Prijs hoog naar laag. Prijs laag naar hoog. Prachtige, op vlam gebouwde, perfect onderhouden Pampus. Inclusief Pega Comfort trailer, 3 dekzeil. een uur geleden Heeg Friesland. Zeilboot Flying Arrow Spanker.
zeiljacht
Tweedehands Open zeilboten Zeilboten Tweedehands.nl.
12 juli 2018 1339: Wolphaartsdijk. Gebruikte Valk Open Zeilboot; mooie prijs! De Zuidschor Watersport. Valk Open Zeilboot De Valk is een middelgrote open zeilboot. Een tweemans wedstrijdklasse boot gebouwd in een knikspant met vaste kiel. 12 juli 2018 1329: Wolphaartsdijk.
beeldenfabriek rotterdam
102 Open Zeilboten te koop op Botentekoop.nl.
Zeiljachten 2299 Platbodems zeil 226 Motorsailers 103 Open zeilboten 102 Klassieke zeilboten 37 Ex beroepsschepen zeil 17 Catamarans en trimarans 16 Verhuur Zeilboten 0. POPULAIRE ZEILBOOT MERKEN. Bavaria Beneteau Jeanneau Dehler Lemsteraak. Speedboten en sportboten 883 Rubberboten en ribs 611 Sportcruisers 208 Skiboten 41.
open zeilboot soorten
Open zeilboten Marktplaats.nl.
Motor is een mercury 4 takt 5 pk.uit 2009 trailer is van. Gebruikte splash met zeilnummer 1009 kleurromp wit incl 2 zeilen en waltrailer bouwjaar onbekend geen schade zeilen zijn in orde en zonder reparatie oid lijnen zijn verouderd en verdienen aandacht. Escape Rumba, 4 meter met rolzeil. Leuke en goede open zeilboot met rolzeil.
Zeilersforum.nl: Sportieve maar betrouwbare kleine open zeilboot 1/1.
Aan en verkooptips. Sportieve maar betrouwbare kleine open zeilboot. Onderwerp: Sportieve maar betrouwbare kleine open zeilboot. Sportieve maar betrouwbare kleine open zeilboot 12 aug 2014 2131: 540058. Ik ben op zoek naar een sportieve, betrouwbare boot waarmee je ook met wat meer wind op open water kunt varen.
Open zeilboten 3 tot 6 meter Marktplaats.nl.
Te koop open: polyester zeilbootje type veerse jol. Lengte 450, m inc.alluminium mast en zeil. Zeiloppervlak ong.12M2 en tuigage en midzwaard. Trailerbaar maar geen trailer bij aanwezig. Laser met zgan zeil compleet. Standaard laser goed varend met wit dek en bodem. De boot is netjes, schoon, maar uiteraard niet nieuw meer. Compleet met: romp incl beslag masten en giek alle lijnen en blokken standaard zeil, geschikt voor recreatief gebruik dekzeil helmstok en joystick zwaard en roer 2e ouder laser zeil een. Flying arrow type schakel gebruikt materiaal polyester plus z g a n trailer en buitenboord motor tomos. Cpl met mast en zeilen. 12 voets jol in blauw in youtube link is boot te zien. Lillia 12 voets jol met dubbele bodem. Onzinkbaar door doorlopende luchtkasten met een totaal inhoud van 410 liter. Gebouwd op de bekende lillia star-werf musso/como meer uit italiƫ: de super nuovo. Stevig gebouwd, onzinkbaar. Van uit de kuip verstelbare trimmogelijkheden. Aluminium mast, giek en gaffel. Zo goed als nieuw. Capelle aan den IJssel, ZH. Zeilboot BM 12m2. Kleine bm 12m2 te koop.
Soorten Zeilboten: Zeilschool De Veenhoop.
Een valk is een van de bekendste open zeilboten. Het is een sloepgetuigd met gaffelzeil. De romp is een knikspant. Het is een heel goede boot voor dagtochtjes en veel mensen leren ook in deze boot zeilen. Je kunt de valk op het water herkenen aan een vogel in het zeil. een groot plaatje uit een boek laten zien is mooier, dit geldt ook voor de volgende boten die beschreven worden. Een optimist is een kleine zeilboot, voor 1 persoon.

Contacteer ons